Afgelopen week… #20

zfhahf

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Ik maakte voor het eerst in mijn leven asperges, en ze waren heerlijk. Ik ben er gek op, maar om wat voor reden dan ook maakte ik ze nooit eerder zelf. Maar dat ga ik zeker vaker doen. Verder proefde ik heel veel op de Libelle Zomerweek, en staken we spontaan de barbecue aan. We aten de rest van de week eigenlijk heel normale dingen.

♥ Wat ik gedaan heb:
Een dagje weg met mijn moeder, lekker lezen in de tuin of op de bank, een praktijkles gehad. Ik kocht nieuw speelgoed, een echte airbrush set. Voorlopig alleen voor tattoos, maar je kunt er ook mee bodypainten en je kunt zelfs nagels airbrushen. Nu nog een keer lessen volgen om daar goed in te worden.

♥ Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
24099. Ik merk wel dat ik nu veel gemakkelijker stappen zet dan toen ik nog op kantoor zat.

Wat me blij maakte:
Mijn nieuwe speelgoed, barbecueën, het heerlijke weer, een gezellig dagje uit, lekkers proeven, orangina, nieuwe boeken kopen, een meevaller, tanken in Duitsland.

IMG_3904

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Twee keer derbytraining, verder alleen losse oefeningen.

♥ Waar ik over schreef:
Ik schreef over mijn uitstapje naar de Libelle Zomerweek, schreef korte reviews over de saunacomplexen die ik heb bezocht, deelde mijn favoriete sladressings om zelf te maken, en tot slot had ik nog wat links te delen.

13 gedachtes over “Afgelopen week… #20

 1. Zie ook hier, elke nadeel heeft een voordeel, of andersom, gezien je stappen zetten per week 😉 Geniet daar ook nog even van, deze tussenperiode, ik meen het! Naast het solliciteren geniet van je extra vrije tijd 😀

  X

  Like

 2. Leuk om te lezen! Is tanken in Duitsland nog veel goedkoper?
  Is me de laatste keer niet eens opgevallen, maar misschien omdat ik Diesel moest tanken.
  En nu ga ik even naar je Libelle Zomerweek verslagje, want ik ben benieuwd of dat een leuke event is.
  Ben ooit een keer met mijn moeder naar de Huishoudbeurs geweest en dat vond ik de hel…

  Like

  1. Grappig ik ben nog nooit naar de Huishoudbeurs geweest omdat ik echt denk dat ik gillend gek ga worden en dan sta ik niet voor mezelf in 😉

   Like

   1. Ik had het mijn moeder al jaren beloofd… Ik werd zwaar agressief van al die dringende vrouwen (echt oorlog om een hapje saté) en die trolleys die ze allemaal meeslepen. Het enige leuke was de drankenhal, waar je allemaal gratis alcohol kon proeven… Dit zorgde ervoor dat ik LA The Voices kon verdragen, omdat mijn tante dat graag wilde zien.

    Liked by 1 persoon

   2. Haha, leuk om te lezen 😛 De huishoudbeurs is inderdaad een stuk drukker volgens mij, ben er ook 1x geweest. Maandag was het niet superdruk, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat het maandag was en het weer was niet top.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.