Afgelopen week #15

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Het was echt een rommelweekje qua eten en we aten meestal makkelijk. Wat overigens niet direct betekent dat het ongezond was hoor.

Wat ik gedaan heb:
Ik heb weinig gewerkt deze week, ging een nachtje logeren in het ziekenhuis en we hebben veel in huis opgeknapt. Muren gewit, de trap geschilderd, en we zijn begonnen met de deuren. Er is nog genoeg over voor volgende week. En natuurlijk ben ik ook niet vergeten om te genieten van het heerlijke weer. Oh, en ik ging ook nog naar de kapper.

IMG_3707

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
20963

♥ Wat me blij maakte:
Het mooie weer, het resultaat van het werken in huis, in mijn eigen bed slapen.

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Ik heb een heerlijke wandeling gemaakt, twee keer Zumba gedaan en natuurlijk mijn losse oefeningen.

♥ Waar ik over schreef:
Ik schreef mijn verslag over The Night Run Festival, waar ik vorige week vrijdag aan meegedaan heb, deelde een fijn postpakketje wat ik ontvangen heb, schreef over mijn ervaring in het ziekenhuis, en werd ontslagen.

Hoe was jullie week?

14 gedachtes over “Afgelopen week #15

  1. Mijn week? Prima! Zoveel mogelijk van de zon proberen te genieten. Zelfs al een lijntje van m’n t-shirt te zien, dus er komt al een kleurtje.

    Like

  2. Ik heb een fantastische heerlijke week gehad, net als jij, zonder de run. De loopband bij fysiotherapie werkte niet vrijdag en alle peuten waren er niet… ze hadden cursus, hahaha dinsdag weer dus. 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.