Afgelopen week #12

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We aten een keer pannenkoeken, en verder aten we redelijk standaard. Spinazie, bonen, doperwten met worteltjes. Niet heel bijzonder, maar zeker wel lekker.

♥ Wat ik gedaan heb:
Werken, sporten, veel opruimen in huis, mijn belastingaangifte ingevuld. Ik had nog een praktijkles en we hadden een rommeldagje waarop we van alles deden. En natuurlijk geniet ik van mijn wederom lange weekend. Daar heb ik niet om gevraagd, ik ben deze week erg gunstig ingepland.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
20895

Wat me blij maakte:
Mijn lange weekend natuurlijk, het feit dat ik veel heb kunnen doen in huis, mijn leuke praktijkles, en dat we toch nog even mooi weer gehad hebben deze week.

IMG_3609

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Derbytraining, twee keer een rondje hardlopen, een blogilates lesje en de gebruikelijke losse oefeningen.

Waar ik over schreef:
Ik deelde 12 Paas-diy’s, vulde de Life is a Song-tag in, schreef over Fundrunner en ik had natuurlijk ook weer een aantal links om te delen.

Hoe was jullie week?

15 gedachtes over “Afgelopen week #12

  1. Die 20.000 stappen kan toch nooit kloppen? Of neem je hem niet mee als je gaat sporten? We hadden op het werk eens zon challenge dat we elke dag 10.000 stappen moest zetten. Daarvoor moest ik wel vaak ’s avonds gaan wandelen of springtouwen om het te halen, maar had elke dag wel zo’n beetje 7.000 stappen vanzelf (en dat zonder te sporten en voornamelijk zittend werk).

    Like

    1. Tijdens derbytraining gebruik ik mijn telefoon niet, daar is hij me iets te kostbaar voor 😉 Verder zet je met blogilates niet echt stappen, net als met de losse krachtoefeningen.

      Like

  2. Wat ben je heerlijk actief geweest! Lekker zeg! Mijn week is vooral: leren, studeren, lesgeven en werken. Blaah einde van een drukke periode is in zicht!

    Like

  3. Wat leuk dat je dit zo deelt! En wat doe je veel aan sport zeg, wat goed en leuk!
    De Breezeapp, is dat dan een stappenteller? Ik zit eraan te denken om een FitBit aan te schaffen, ik wil ook graag mijn stappen tellen!
    Liefs (http://omdatikdatwil.blogspot.com – ik zit niet meer op WordPress!)

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.