Sharing Saturday #26

OrchideeOok vandaag heb ik weer een aantal leuke links om met jullie te delen. Veel lees- en kijkplezier, en fijn weekend nog!

Liliane deed de oproep om je kerstboom in te sturen en plaatste de ontvangen kerstboomfoto’s op haar blog. Erg leuk om te zien, en ons dorpje komt ook nog voorbij. En er is nog een deel.

♥ Tijdens de kerstdagen wordt er over het algemeen veel gegeten. Een balansdag na afloop is nooit verkeerd. Met deze tips is het goed vol te houden.

♥ Een paar dagen geleden schreef ik over het opruimen van mijn kledingkast, en ik kreeg veel reacties van mensen die dat ook wel weer eens zouden willen doen. Mariët geeft in deze blogpost fijne tips.

Dit is toch geweldig gedaan? Als ik dat eens zou kunnen…

♥ Jammer dat ik regelmatig aan het werk ben op de zaterdagen: de V&D organiseert in samenwerking met Run2Day op 6 zaterdagen in het nieuwe jaar een hardloopclinic.

♥ Tja, die sneeuw, van mij hoeft het niet zo nodig. Maar het levert wel mooie plaatjes op.

 

15 gedachtes over “Sharing Saturday #26

  1. Grappig, ik ben ook mijn kledingkast aan het uitmesten. Er hangt en ligt zoveel in dat ik nooit (meer) draag, dat er een boel weggegooid kan worden. Blijkbaar is dat een kerstvakantiebesteding voor meer mensen 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.