NaNoWriMo, ik heb het gehaald!

Voor het derde jaar op rij bestond de maand november voor mij uit schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Vijftigduizend woorden ‘moesten’ er geschreven worden, en die woorden moesten ook nog eens een logisch verhaal vormen.
Ik begon heel enthousiast. Vanaf het begin heb ik wat voorgelopen, op dag tien liep ik zelfs tienduizend woorden voor op schema. En dat was ook wel nodig, want later in de maand begonnen de dipjes toch toe te nemen.
Uiteindelijk heb ik drie dagen helemaal niks geschreven en zaten er nog een paar dagen tussen waarop ik echt heel weinig heb geschreven.
adgsg

Maar al met al valt mijn grafiekje me niet tegen. En het allerbelangrijkste: er is weer eens wat anders uit mijn toetsenbord gekomen dan alleen maar blogjes. Want ik moet eerlijk zeggen, het schrijven stond een beetje op een lager pitje.
Voor december heb ik mezelf tot doel gesteld dat ik weer eens iets wil insturen voor een schrijfwedstrijd. Maar eerst even een korte schrijfbreak, want zo’n volle maand is toch wel intensief hoor!
Het verhaal is nog niet af, maar op dag 28 tikte ik de 51327 woorden aan en heb ik hem gevalideerd, ik vond het wel even mooi geweest. Voor het derde jaar mag ik zeggen dat ik het gehaald heb.

Winner-2014-Web-Banner

15 gedachtes over “NaNoWriMo, ik heb het gehaald!

  1. Leuk zeg! Ik deed dit jaar niet mee, omdat ik het zo’n gedoe vind, in zo’n korte tijd een verhaal schrijven. Ik wil het dan ook altijd meteen goed doen 😛

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.