December mini-bucketlist: happy holidays!

decemberEn toen was het al weer december, wat gaat de tijd ontzettend snel. Het jaar is echt voorbij gevlogen! Gelukkig hebben we nog een maand, en daarna een heel nieuw jaar met allerlei leuke dingen in het vooruitzicht.


Tijd voor een terugblik op de doelen van november. Mijn doelen waren om door de maand heen tien kilometer te wandelen en NaNoWriMo te halen, en ik mag zeggen dat beide doelen helemaal gelukt zijn!

Voor december heb ik natuurlijk ook doelen opgesteld:

♥ Een mooi kerststukje maken voor op tafel. En natuurlijk het huis in de kerstsfeer brengen als Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken.

♥ Een paar rolschaatsen en bescherming aanschaffen. Over dit doel volgt één dezer dagen nog een apart blogje, maar bij degenen die mij al langer dan twee jaar volgen zal er misschien een belletje gaan rinkelen.

♥ Weer eens iets inzenden voor een schrijfwedstrijd.

♥ De #InstaAdventYDI challenge van Your Daily Intake voltooien.

♥ Deze 30 Dagen Sport Challenge voltooien.

Fijne maand iedereen! Heb jij nog speciale doelen voor december?

18 gedachtes over “December mini-bucketlist: happy holidays!

  1. Leuke doelen. Succes met het behalen. Ik heb geen doelen voor aankomende maand. Ik hoop dat ik mijn aangevraagde twee weken vakantie krijg en dan wil ik alleen nog maar genieten.

    Like

  2. Wat een goede doelen! Ik hoop dat je ze allemaal gaat halen! Het kerststukje maken is inderdaad een heel leuk plan, dat wil ik eigenlijk ook nog gaan doen deze maand. Wel heb ik al kerstlampjes aan de muur hangen, ook gezellig! Verder heb ik niet echt doelen eigenlijk… Wel wil ik veel met vrienden afspreken, want daar ben ik de afgelopen maanden te weinig aan toegekomen.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.