Alpro mild en creamy toppings

Alpro is een merk wat de meeste mensen waarschijnlijk wel kennen van de sojamelkproducten. Naast de melk hebben ze nu ook plantaardige yoghurtvariaties in het assortiment: Mild&Creamy.
Op de site van Alpro kun je nu een lekker ontbijtje samenstellen door een Mild&Creamy-variant te combineren met vier verschillende toppings naar keuze. Als je dat doet kun je de door jou gekozen toppings winnen.
Het is al weer een paar weken geleden dat ik mijn combinatie had ingestuurd, maar vorige week ontving ik opeens een mailtje dat ik één van de gelukkige winnaars was en mijn toppings thuisgestuurd zou krijgen. Zo’n berichtje is natuurlijk altijd leuk om te krijgen.
Gisteren was het dan zover, mijn pakketje lag op me te wachten toen ik thuis kwam van mijn werk.

IMG_2847En wat zaten ze in een vrolijk doosje, echt een pakketje om blij van te worden. Toen ik het doosje uitpakte kreeg ik vier kleine bakjes. De toppings die ik had gekozen waren: bananenchips, cashewnoten, rijstvlokken en witte chocoladeschilfers. Onnodig te zeggen natuurlijk dat dit allemaal dingen zijn die ik erg lekker vind. Maar de keuze op de site is groot, er staan nog veel meer lekkere toppings op.
Je kunt kiezen uit noten, bessen, fruit, zoete toppings, specerijen, zaden en vezels, dus ik vond het toch best lastig om er maar vier uit te kiezen. Maar ik ben blij met mijn pakketje.
Toen we gisteravond boodschappen gingen doen wilde ik dan ook meteen een pak Mild&Creamy meenemen, want die wilde ik dan natuurlijk ook uitproberen. Helaas was dat me niet gegund, onze supermarkt loopt altijd een beetje achter met zulke dingen, dus het was niet aanwezig in de schappen.
Jammer, maar ik kon toch niet wachten om een ontbijtje te gaan maken met mijn zorgvuldig uitgekozen toppings, en dat deed ik dan ook vanmorgen.

IMG_2851
Wat een vrolijkheid in een schaaltje toch? In plaats van de yoghurtvariaties van Alpro gebruikte ik dus maar vanilleyoghurt. Een schepje van alle toppings eroverheen, ik heb zelf nog wat havervlokken toegevoegd en een lekkere mandarijn. Na de foto heb ik het allemaal door elkaar geroerd en zo had ik een ontbijtje waar ik tot de lunch genoeg aan had. Vullend en lekker dus.
Ik vond het wel jammer dat ik nu juist de yoghurtvariaties van Alpro niet heb kunnen proberen, vervelend dat onze supermarkt zo achterloopt want daar was ik nou juist zo nieuwsgierig naar.
Maar ondanks dat was het ontbijtje zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Op de site kun je nog steeds je vier favorieten kiezen en kans maken om deze te krijgen, doe je ook mee?

19 gedachtes over “Alpro mild en creamy toppings

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.