Spam je blog!

TulipsOp andere blogs zie ik hem regelmatig voorbij komen: Spam je blog. Zelf had ik zoiets nog nooit gedaan op mijn blog, maar ik ontdek altijd zoveel leuke blogs via anderen. En nieuwe blogs ontdekken vind ik zo leuk. Daarom vandaag ook maar eens bij mij de gelegenheid om je blog te spammen!
Eigenlijk wilde ik een linkparty doen, maar dat ging niet helemaal zoals ik wilde, dus dan maar zo.

1. Laat de link achter van je blog en vertel er iets bij. Waar schrijf je over en waarom moeten we op jouw blog kijken? Dat is ook leuk voor andere reageerders die nieuwsgierig zijn naar je blog.

2. Wat is je favoriet van je geschreven artikelen van de afgelopen maand? Ik zou het leuk vinden als je die extra voor het voetlicht zet.

3. Heb je zelf een favoriete blog waarvan je vindt dat iedereen die moet volgen? Die mag je ook spammen!

4. Geen verplichting, maar ik zou het natuurlijk leuk vinden als je me gaat volgen op Bloglovin’.

Veel plezier!

19 gedachtes over “Spam je blog!

 1. Leuk dat we mogen spammen! Ik volg je al op Bloglovin. Ik ben een Belgische blogger en schrijf sinds 2013 artikels op http://www.vanessablogt.be. De artikels gaan voornamelijk over beauty en lifestyle, en zijn geschreven met een persoonlijke touch. Begin november was ik jarig en daarom geef ik een beautypakket t.w.v. 85 EURO weg. Deelnemen kan tot 20 november. Heb je nog niet deelgenomen? Waag dan snel je kans!! Liefs x

  Like

 2. Leuk zeg! Ik leer inderdaad ook de meeste blogs via anderen kennen. 🙂

  Here we go!

  1. Mijn blog is http://www.lauracollin.nl Ik val in de categorie mama-bloggers, want ik blog regelmatig over mijn 8-jarige zoon en mijn 5-jarige dochter. Het is echter net iets anders. Mijn zoontje heeft enkele neurologische aandoeningen en moet daardoor regelmatig naar het ziekenhuis en therapie, wat ook de nodige frustraties met zich meebrengt. Daarnaast schrijf ik ook over onze financiën, die…laten we positief blijven…uitdagend zijn.

  Waarom je op mijn blog moet kijken? Ten eerste…niks moet. 😉 Ik zou het wel leuk vinden om nieuwe volgers te krijgen op facebook/bloglovin/twitter. Ik ben op mijn blog heel open en eerlijk en geef een kijkje in mijn leven over onderwerpen die vaak als een taboe gezien worden: Financiën en het verdriet ( maar ook de vreugde ) dat een ziek kind in je gezin kan brengen. Daarnaast blog ik ook over ‘normale’ dingen zoals boeken, films, koken, uitstapjes en meer van dat soort dingen.

  2. Mijn favoriet van afgelopen maand? Ik heb vorige week een hele open en eerlijke blog geschreven over hoeveel wij nog te besteden hebben deze maand. Daarna hou ik je op de hoogte waar we het geld aan hebben uitgegeven. Ik heb er heel veel mooie en positieve reacties op gekregen, terwijl bij mij de angst heel groot was dat mensen het negatief konden opvatten ( In de zin van: Je legt niet je financiële sores op tafel ) http://lauracollin.nl/2014/11/10/budget-maand/

  3. Een favoriete blog? Hmm, dat is een lastige. Ik volg behoorlijk wat mensen op bloglovin ( Jou ook 😉 ) en er zijn verschillende blogs die er wel uitspringen. Ik kijk meestal naar het artikel en als het me interesseert dan lees ik het. Ik vind de Spam je Blog artikelen altijd wel leuk. Daarnaast vind ik hele persoonlijke artikelen wel leuk. En artikelen die iets te maken hebben met de kinderen. Nieuwe films in de bioscoop, kadotips, leuke uitjes, boeken enzovoort. Ik heb niet echt 1 hele favoriete blog waar ik elke dag op kijk.

  4. Naja…doe ik al! 🙂

  Like

 3. Dat is even leuk! Here we go:

  1) Mijn blog kan je vinden op http://www.megapirre.wordpress.com
  Ik schrijf voornamelijk over dagelijkse dingen. Leuke belevenissen, ergernisjes en bijzondere ‘levenslessen’ in blog én in plog vorm. Heel gevarieerd dus, voor ieder wat wils 😉

  2) Afgelopen maand blogde ik over mijn tattoo. Je kan hier lezen waarom ik juist deze tattoo nam en wat voor betekenis het voor mij heeft. http://megapirre.wordpress.com/2014/10/08/my-tattoo/

  3)Een andere blog die ik leuk vind…hmmm tja, er zijn zoveel leuke! Ik kwam gisteren echter toevallig hierop terecht: http://www.dagdromend.nl/ Ze is studente psychologie en dat artikel ‘over waar ik bang voor ben’ vond ik zo mooi, dat ik haar direct ben gaan volgen.

  4) Check!

  Leuk idee dit, misschien neem ik het nog wel eens over. Thnx dat het mocht 😉
  Grtjs!

  Like

 4. Leuk blog! Heb ik ook een keer gedaan en echt leuke nieuwe blogs en bloggers erbij gekregen, dus super dat je dit doet!

  Mijn blog: http://gelukkigmezelfzijn.wordpress.com/

  Het gaat over het vinden van geluk in jezelf en in je omgeving. Het is vaak onze zienswijze die ons gelukkig maakt of niet. Wil je eens door een andere bril naar jezelf en je leven kijken, kom dan zeker eens langs! Je bent van harte welkom!

  Mijn gedicht van afgelopen vrijdag was erg speciaal. Ik kreeg er mooie reacties op en ik kon op een prachtige manier iets duidelijk maken.

  Ja, mijn absolute favoriet is die van Marion: http://mijnkladblog.nl/. Zij schrijft over haar depressie. Zo mooi, zo indringend, maar ook soms zo hilarisch dat je het bijna in je broek doet van het lachen. (en natuurlijk ook omdat ik zo trots op haar ben en omdat ze mijn zusje is!)

  Ik zal je volgen!

  Like

 5. Wat leuk dat je dit doet zeg! Ik zal alle anderen hier ook even af gaan. 🙂
  Volgen op bloglovin doe ik al!

  1) Op mijn blog http://www.emilylotus.nl schrijf ik over mijn chronisch (onzichtbaar) ziek zijn en probeer ik te laten zien dat ik ondanks dat, toch positief in het leven sta. Naast eerlijkheid over mijn ziek zijn, waar nare momenten bij horen, probeer ik juist ook een dosis positiviteit mee te geven.
  Ik probeer zo eerlijk en open mogelijk te zijn om meer begrip te creëren, maar ook om herkenning te bieden.

  2) Mijn favoriet is waarschijnlijk deze: http://emilylotus.nl/hoe-voelt-het-om-chronisch-vermoeid-te-zijn/
  Het is een vrij zwaar artikel om te lezen denk ik, maar ik ben erg trots dat ik ‘m online heb durven zetten. Hij staat omringd door twee positieve blogposts, trouwens. 😉

  3) aspoonfulofdork.nl , Marjolein schrijft over meerdere dingen maar onder andere ook over haar chronisch ziek zijn. Voor mij natuurlijk een herkenningspunt en juist omdat ik weet hoe moeilijk het is, voel ik veel bewondering voor haar.

  Like

 6. Leeuk!
  Op http://www.remotereporter.nl blog ik al ruim drie jaar over voornamelijk beauty! Ik plaatst reviews, shoplogs, collages en leuke inspiratie artikelen!

  Via deze link kun je meedoen aan mijn winactie; http://remote-reporter.blogspot.nl/2014/11/in2ears-creatieve-oordopjes.html

  Voor andere leuke artikelen kun je natuurlijk gewoon kijken op http://www.remotereporter.nl !

  xx Liefs Marleen

  ( als je nu op mijn naam klikt word je doorgelinkt naar mijn oude wordpress blog; daar staat ook de link naar mijn nieuwe blog )

  Like

 7. Via een andere blog kwam ik weer hier terecht. Wat grappig is dat eigenlijk. En ik kom hier meteen een advertentie van HelloFresh tegen, daar blogde ik gisteren nog over.

  Maar ik blog over van alles en nog wat. Over mijn kinderen, over apps en gadgets, over persoonlijke dingen, maar ook over duurzaamheid. Je vindt mijn blog op http://aukje.me.

  Afgelopen week plaatste ik ook een bericht over huisstofmijtallergie (http://aukje.me/2014/11/15/huisstofmijtallergie/). Benthe, onze dochter, blijkt dit te hebben. Terwijl we dat niet echt verwacht hadden. Daar gaan vast nog wat meer berichten over volgen.

  En een blog die ik zelf graag lees is die van DeHeldin (http://www.deheldin.nl/), omdat ze zo heerlijk zichzelf is.

  Like

 8. Dit is supertof! Ik ga wat tijd nodig hebben om elke blog hierboven te bekijken 🙂

  1. Mijn blog is http://happyfoodandmovingfeet.wordpress.com en bestaat bijna één week! Ik heb al elke dag iets gepost en probeer er wat afwisseling in te brengen. Ik deel leuke receptjes, maar ook andere leuke weetjes en ideeën, maar er moet natuurlijk nog hééééél wat bijkomen! Aan jullie om me hierbij te helpen!

  2. Mijn favoriet is mijn eerste receptje: Zoete puntpaprika’s met geitenkaas uit de oven. Suuuperlekker, dit moet je gewoon uitproberen!

  3. Ik ben zelf fan van http://www.lusciousaftertaste.com. Het is de blog van Instagrammer Gigigisele en dankzij haar ben ik met Bodieboost begonnen en gestart met een healthy lifestyle! Haar blog bestaat ook nog niet zo heeeel lang.

  4. Deed ik al, duh! 🙂

  Like

 9. nou dan spam ik graag mijn blog. Doordat je op mijn blog reageerde werd ik nieuwsgierig en ben ik je gaan volgen op bloglovin. Laten we hopen dat het een langdurige relatie wordt, maar de eerste indruk is positief (anders had ik je natuurlijk genegeerd!)

  Mijn beste blog moet nog komen. Ben net begonnen met bloggen (stiekem eigenlijk herontdekken van bloggen) en mijn blog is dus nog erg in ontwikeling.
  Ik schrijf in elk geval over dingen die ik meemaak in mijn bestaan sinds ik moet leven van de ww en gedwongen thuisblijfmoeder ben. De kinderen, boodschappen, DIY en nog veel meer.

  Hoop dat ik je vaker tegenkom!
  Liefs

  Like

 10. Wat een leuk initiatief!

  Wij hebben nog geen blog, maar wel een FB-pagina waar meermaals per week handige make-up tips & tricks aan bod komen. We geven als extraatje ook tips over skincare en nailart! We organiseren regelmatig winacties en op dit moment lopen er zelfs 2! Neem zeker eens een kijkje, we zijn met iedere like zeer dankbaar.

  Liefs
  Nadia, Elke, Kim en Karen
  https://www.facebook.com/ThomasMoreMakeup

  Like

 11. 1. Laat de link achter van je blog en vertel er iets bij. Waar schrijf je over en waarom moeten we op jouw blog kijken? Dat is ook leuk voor andere reageerders die nieuwsgierig zijn naar je blog.

  Mijn wordpress-blog ken je al denk ik 🙂 Daar zet ik foto’s en verslagjes van dingen uit het dagelijks leven op. Ook zet ik elke week een stukje over mijn Japanvakantie van afgelopen juli/augustus op deze weblog.
  Ook heb ik een boekenweblog waar ik stukjes over boeken schrijf (recensies in het Nederlands en Engels).

  2. Wat is je favoriet van je geschreven artikelen van de afgelopen maand? Ik zou het leuk vinden als je die extra voor het voetlicht zet.

  Mijn verslagje van de literaire dag in Nieuwegein.

  3. Heb je zelf een favoriete blog waarvan je vindt dat iedereen die moet volgen? Die mag je ook spammen!

  San’in Monogatari met veel leuke verhalen en weetjes over een niet-zo-toeristisch gebied in Japan.

  4. Geen verplichting, maar ik zou het natuurlijk leuk vinden als je me gaat volgen op Bloglovin’.

  Ik volg je al via RSS 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.