De Liebster Award #5

liebsterawardIk werd genomineerd voor de Liebster Award, deze keer door Marlissa van Think Pretty. Erg leuk, dank je wel voor de nominatie! De meeste mensen weten volgens mij wel hoe de Liebster Award werkt, dus bij dezen beantwoord ik Marlissa’s elf vragen:

Wat is je meest favoriete vakantie land?
Er zijn nog zoveel landen en plaatsen die ik nog zou willen zien. Maar van Polen heb ik nog nooit genoeg kunnen krijgen.

Hoe vaak ben jij gemiddeld per week bezig aan je blog?
Iedere dag doe ik wel iets, al is het maar het beantwoorden en lezen van reacties. De tijd verschilt per dag.

Wat is je lievelingsgerecht?
Dat is een strikvraag zeker? Haha, ik ben gek op eten, en ik lust bijna alles. Ik heb geen favoriet gerecht, maar alles met gesmolten kaas is altijd goed.

Welke twee kledingwinkels vind je het allerleukst?
Dat zijn vrij standaard winkels denk ik, ik koop niet extreem veel kleding en ook geen dure kleding. De H&M, de Takko en de V&D zijn bijvoorbeeld wel winkels waar ik vaak slaag.

Wat is jou ultieme beauty tip?
Nooit je make-up laten zitten als je naar bed gaat, hoe moe je ook bent, neem die paar minuten om het er af te halen. En aan het begin en het eind van de dag je gezicht wassen, ook als je geen make-up draagt.

Noem je favoriete lipstick!
Eh, een rode? Haha, ik ben geen beautyblogger en ik heb geen enorme make-up stash. Ik heb ook geen favoriet merk, als ik het mooi vind en de prijs bevalt me dan koop ik het en anders niet.

High heels of sneakers?
Heels, hoewel ik de laatste tijd ook steeds meer leuke sneakers gekocht heb. Maar toch het liefst hoge hakken.

Welke apps op jou telefoon zijn het allerleukst?
Instagram, Hay Day, Room for Thought, Runkeeper, Duolingo en Roamler.

Wat is je droombaan?
Werken in mijn eigen schoonheidssalon.

Waar word je gelukkig van?
Ik kan echt genieten van kleine dingen, een mooie bloem, een knuffel van een konijn, kittens, de zon. Maar ook van grotere dingen hoor.

Uit welke plaats kom jij?
Ik woon in de buurt van Nijmegen.

Ik geef hem zoals gewoonlijk niet door, volgens mij hebben de meesten hem al wel eens gehad en bovendien zou ik veel meer dan elf blogs willen nomineren. Dus ik geef de award door aan iedereen die hem nog niet gehad heeft! Laat je het wel even weten als je hem overneemt? Dan kom ik natuurlijk even kijken.

10 gedachtes over “De Liebster Award #5

  1. Leuk! De Takko ken ik overigens niet. En begrijpelijk dat je hem niet door geef. Ik heb nu ook een paar Awards gewonnen en de nodige vragen beantwoordt ,fitjes gedeeld en blogs genomineerd dat ik even inspiratieloos ben. Ik heb nog een nominatie liggen en de vragen ga ik wel beantwoorden, toch leuk als iemand je nomineert, maar de blogpost laat ik even liggen en nomineren doe ik ook even niet aan.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.