Review sportarmband + WINACTIE!

Zoals ik aan het begin van de maand liet weten heb ik me voorgenomen om in augustus minimaal één keer per week te gaan hardlopen. Vandaag ben ik voor de eerste keer gegaan. Na veel tips uit verschillende hoeken had ik besloten om te beginnen met de lessen van Evy. Ik had er zelfs zin in, gek als je bedenkt dat ik altijd iets tegen hardlopen heb gehad.

Vanmorgen ben ik op tijd opgestaan, zodat ik kon gaan lopen als het nog niet zo warm was. Ik zocht de eerste les op via mijn telefoon en ik was er klaar voor. Mijn sportbroek heeft helaas geen zakken, maar via smartphonehoesjes.nl had ik een sportarmband gekregen om te reviewen. Deze had ik vorige week besteld, en een dag na de bestelling had ik hem al ontvangen. Dat bestellingen snel in huis zijn vind ik altijd alvast een positieve kennismaking. Voor mijn telefoon, de iPhone 5S, kon ik kiezen tussen een witte en een zwarte armband. Aangezien mijn telefoon wit is koos ik ook voor de witte armband.

Eerste indruk
Het hoesje was netjes verpakt in een doosje. Het merk, Muvit, kwam me bekend voor, en dat klopte ook: mijn gewone telefoonhoes is van hetzelfde merk. Ik zag dat het hoesje aan de ene kant een lange band met klittenband had, en aan de andere kant twee gleuven waar deze doorheen kon. Ik probeerde eerst de band door beide gleuven te halen, maar dan zat hij wel erg strak. Toen ik hem vervolgens alleen door de verste gleuf haalde zat hij echter perfect. Niet te strak, maar ook zeker niet zo los dat hij afzakte. Ik zag dat er zelfs een vakje in zat waar ik mijn huissleutel in kon doen, top dat er aan zulke details ook gedacht is. Ik zag mezelf al rennen met mijn sleutel in mijn hand.

smartphone

Gebruik
Voor mijn eerste run deed ik mijn telefoon in het hoesje. Het hoesje is rekbaar, de telefoon gaat er gemakkelijk weer in, maar valt er niet zomaar uit.
Toen bedacht ik me dat ik Runkeeper en de MP3 nog aan moest zetten. Bijna wilde ik hem er weer uit halen, tot ik me bedacht. Ik probeerde of ik mijn telefoon ook kon bedienen terwijl hij in het hoesje zat, en jawel, het touchscreen werkte gewoon met het hoesje er tussen.
Zelfs aan het aansluiten van de koptelefoon is gedacht, daarvoor zit in het hoesje een extra opening.
Tijdens het rennen bleef de armband goed op zijn plek zitten. Hij zat niet in de weg en voelde ook niet vervelend aan. Ook de sleutel is goed blijven zitten. In eerste instantie was ik wel een beetje bang om de sleutel te verliezen, het vakje is tenslotte niet per se gemaakt op de vorm van de sleutel en ik had de indruk dat hij er nogal losjes in zat. Maar dat viel in de praktijk reuze mee.

Conclusie
Al met al vind ik de sportarmband ideaal om mee te gaan sporten. Ik had mijn handen vrij en mijn telefoon was veilig en wel opgeborgen in een hoes om mijn arm. De armband is natuurlijk ook geschikt voor een flinke wandeling of een fietstocht. Ik ga deze armband zeker vaker gebruiken.

Winnen
Ben je na het lezen van mijn review helemaal enthousiast geworden en wil je ook een sportarmband gaan gebruiken? Ik mag er één weggeven aan een van jullie!

Wat moet je doen om te winnen?
♥ Like de Facebookpagina van Smartphonehoesjes.nl
♥ Volg mijn blog op bloglovin’
♥ Like mijn Facebookpagina
♥ Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet en zorg dat je een geldig e-mailadres opgeeft.

Wat mag je doen?
♥ Deel de actie via social media met al je vrienden

Over een week maak ik de winnaar bekend.

Smartphonehoesjes.nl heeft natuurlijk nog veel meer hoesjes voor je telefoon. Kijk hier naar alle hoesjes en accessoires die ze hebben.

Sponsoredsmartphone

 

16 gedachtes over “Review sportarmband + WINACTIE!

 1. Ik doe zeker mee voor de winactie!!! Ik kan wel een nieuwe band gebruiken, want de mijne is aan het verslijten. En misschien dat ik het hardlopen dan ook weer beter kan oppakken omdat ik er niet continue op hoef te letten of de armband van mijn telefoon nog goed zit.

  Top dat je bent gaan lopen trouwens!!! Succes alvast met de andere lessen!!!

  Like

 2. Okay, klinkt goed! En toffe actie! Zoals je weet fiets en wandel ik heel graag en inderdaad, ik loop altijd te klooien met mijn telefoon. Ik doe graag mee deze actie. Heb beide fb-pagina’s geliked en ik ben je nu ook gaan volgen via bloglovin’. Email: marion11777@gmail.com.

  Like

 3. Wat een leuke winactie. Ik heb kunnen lezen dat het er goed aan toe gaat en ze hadden ook precies wat ik zocht. Dank je wel voor de tip.
  Maar ik doe ook graag mee, als het straks wat minder warm is wel ik gaan proberen te wandelen. Dan zou hij goed van pas kunnen komen.

  Like

 4. Wat leuk dat je bent gegaan en direct nog mocht testen!
  Ik loop zelf niet met mijn telefoon maar heb een horloge met GPS ed. Verder draag ik een kleine ipod voor muziek.
  Ben heel benieuwd hoe je eerste run verlopen is 🙂
  Ga je daar nog een blog over schrijven?

  Like

 5. Ik zag dit bij de community van BodieBoost en ik doe graag mee met je actie! Ik heb wel een sportband, maar die zakt af en ik kan ‘m niet strakker doen, want dan laat ie los. Ik ben ook begonnen met Rennen met Evy een aantal weken geleden en ik vind het ideaal om mijn rondetijden etc. bij te houden met de Nike+ app.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.