Guilty pleasures

Iedereen heeft ze wel, guilty pleasures. Iets waar je stiekem van geniet, maar waar je je misschien ook een beetje voor schaamt. Deze tag vond ik bij Miranda, en vandaag ga ik met de billen bloot. Dus ben je benieuwd naar mijn guilty pleasures? Lees dan snel verder.

Film
Van die heerlijke zwijmelfilms met een sprookjesthema. The Prince & Me, A Cinderella Story, The Princess Diaries, ik kan er op zijn tijd ontzettend van genieten.

Serie
Sommigen noemen het trash tv… Ik kijk graag van die series die eigenlijk nergens over gaan en waarbij je niet teveel na hoeft te denken maar wel kunt lachen. Oh Oh Cherso, inclusief alles wat daar uit voortgekomen is, Roy Donders. Maar ook de emo-tv doet het stiekem goed bij mij. Een dubbeltje op zijn kant, help mijn man heeft een hobby, ik zou er van mijn levensdagen niet aan mee doen, maar kijk er toch graag naar.

Muziek
Ik heb op mijn harde schijf een map vol met Disney filmmuziek…

Snack
Chocola en chips. Op chocola na ben ik eigenlijk helemaal niet echt een zoetekauw, geef mij maar hartig. Chips is altijd goed. En kaas. En popcorn, maar dat is nog wel een beetje gezond.

Activiteit
Eindeloos op de bank hangen en series kijken, terwijl er eigenlijk duizend dingen zijn die ik ook zou kunnen doen.

Absurde verzameling/belachelijke aankoop
Hmm, eigenlijk overdenk ik mijn aankopen altijd erg goed. Ik kan me echt geen belachelijke aankoop bedenken. Of je moet die tas bedoelen, die me keihard riep terwijl ik een prima tas had. Maar daar ben ik nog iedere dag blij mee, dus zo belachelijk is dat niet lijkt me.
Een absurde verzameling heb ik geloof ik ook niet. Ik verzamel Disney dvd’s.

Crush
In mijn puberteit heb ik een crush op Jody Bernal gehad. Dat is toch best beschamend.

Kleding
Ik heb een heerlijk huispak. Met bling-bling-steentjes. En vlagen van panterprint. En het is de beste aankoop die ik het afgelopen half jaar heb gedaan. Behalve de eerdergenoemde tas dan.

Neem hem gerust over. Laat je het dan even weten, ik kom graag lezen wat jouw guilty pleasures zijn.

12 gedachtes over “Guilty pleasures

  1. Leuke tag en erg leuk om te lezen! Emo-tv, daar maak ik mezelf ook schuldig aan!
    Ook de activiteit deel ik met je. Ik heb nu vakantie, en lees wat boekjes, doe wat workouts en lees wat blogjes en dat terwijl ik ook een hoop andere nuttige dingen kan doen. Maar dat is natuurlijk vakantie 😉

    Like

  2. Huispakken kunnen geen miskoop zijn! Ik heb er een met puppies die ik steevast mijn puppypak noem. Ik zou er het liefst 24/7 in lopen. Helaas is het nu te warm en moet er natuurlijk ook gewerkt worden haha

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.