Mijn persoonlijke alfabet: B

Logo_de_Super-BTijd voor een nieuw deel van mijn persoonlijke alfabet. De letter B is aan de beurt, en die staat natuurlijk voor:

Boeken – Ik ben gek op boeken. Ik lees ze graag, ik wil er een paar schrijven, dus dat spreekt wel voor zich denk ik. Ik hou wel het meest van echte boeken, e-books doen me niks eigenlijk. Ik heb er een paar op mijn telefoon staan zodat ik ook kan lezen als ik geen boek bij me heb, maar als ik het e-book goed vind koop ik uiteindelijk alsnog het echte boek.

Brie – Iedereen die me een beetje kent weet dat ik dol ben op kaas, maar brie is toch wel mijn grote favoriet.

Buiten – Ik ben opgegroeid in een buitengebied en ik hoor nog bij de generatie die als kind buiten gespeeld heeft. En niet een kwartiertje per dag omdat het moest van mama, ik was veel buiten. Weer of geen weer, zon of sneeuw, het maakte niet uit. En ik ben nog steeds graag buiten, voor een fijne wandeling of om lekker in de tuin bezig te zijn.

Bloggen – Natuurlijk hoort bloggen ook in dit rijtje. Mijn huidige blog bestaat ruim vijf jaar, en daarvoor had ik ook een blog. Ik ga dus al wat jaartjes mee in blogland, maar ik heb mijn eerste blog natuurlijk niet voor niets ingeruild voor mijn huidige.

Advertenties

10 gedachten over “Mijn persoonlijke alfabet: B

Voeg uw reactie toe

  1. Boeken, ook één van mijn verslavingen. Ik heb wel een paar e-books maar zoals je zegt, dat kan niet tippen aan een echt boek in je handen. Op vakantie is dat handig ja, minder gewicht mee te sleuren maar voor de rest … Ik neem graag een bad mét een goed boek bij mij en dat kan ook al niet met een e-book. Nee, nee, het moet the real stuff zijn 🙂 !

    Like

  2. Hier nog iemand die verslaafd is aan lezen en dan ook voor de papieren versie gaat! Niks heerlijker dan met een goed boek op de bank of buiten in het zonnetje te zitten!

    Like

  3. Een boek lezen op zo’n e-reader lijkt me dus ook echt niets. Brie is heerlijk. En ja bloggen begint hier toch ook op een verslaving te lijken.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: