Ask me anything: ik wil nog zoveel zien!

bali-237196_640Eline vroeg me waar ik nog eens naar toe zou willen gaan. Heb je even? Er zijn nog best veel plaatsen en landen waar ik nog naar toe zou willen gaan. Als we ooit genoeg geld hebben maken we een wereldreis. Een aantal dingen staan ook op mijn bucketlist.

♥ Italië / Rome. Ik wil heel graag een keer naar Italië, en in het bijzonder naar Rome. Daar zou ik een jaar of tien geleden al eens naar toe gaan, maar mijn blinde darm gooide roet in het eten. Sicilië lijkt me ook geweldig.

♥ Amerika, en dan wil ik daar een grote rondreis maken en zoveel mogelijk zien.

♥ China en Japan.

♥ Ik zou graag een keer echt op safari gaan, dus Afrika staat ook op mijn lijstje.

♥ Indonesië / Bali.

En zo zijn er nog wel veel meer landen en steden waar ik graag een keer naar toe zou willen, want ik vind het heerlijk om veel van de wereld te zien. Maar ik denk dat dit toch wel de belangrijkste zijn.

Waar zou jij graag nog eens naar toe willen?

12 gedachtes over “Ask me anything: ik wil nog zoveel zien!

  1. Wat wil ik niet zien is een betere vraag…want ik wil nog zoveel zien. Zuid-Afrika/Namibië en Laos/Vietnam/Myanmar staan hoog op de verlanglijst. En als ik een stel kinderen heb wil ik met hen terug naar Nieuw-Zeeland om hen te gidsen door de 3 meest fantastische maanden ever.

    Like

  2. Mooie bestemmingen hoor. Italië is ook zeker een van mijn favorieten. Bali is ook goed bevallen, al vond ik Lombok veel authentieker. De andere drie locaties kan je ook op mijn lijstje terug vinden.

    Like

  3. Eigenlijk zouden we deze zomer naar New York en Canada gaan. Citytrip in New York en roadtrip in Canada. Helaas gaat deze reis niet door. Mijn lichaam heeft me in de steek gelaten, lopen kan ik niet meer

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.