Zo ontdek je nog eens iets!

fotoOndanks dat ik vandaag best wel laat thuis was wilde ik vanavond per se nog even wandelen. De hele dag was het slecht weer, maar toen ik thuis kwam scheen de zon en was het nog heerlijk warm, dus daar moest en zou ik even gebruik van maken.
Maar aangezien je voor een grotere ronde al snel in de bossen terecht komt bleef het vandaag wel bij een klein rondje in de buurt. Waar blijkbaar nog genoeg te ontdekken viel.
Slechts een paar honderd meter bij ons huis vandaan vond ik bijvoorbeeld een heuse pluktuin. Er stond een bordje bij waarop vermeld werd dat het al sinds 2011 bestond, dat heb ik nooit geweten. De tuin wordt onderhouden door vrijwilligers, en voorbijgangers worden van harte uitgenodigd om een stukje vers fruit te proeven. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Fruit was natuurlijk nog niet rijp, maar er waren al wel verse kruiden klaar voor de pluk. Die heb ik nog even laten staan, anders zou ik er ook maar mee rondlopen, maar het is zeker leuk om te weten. Dat parkje is trouwens sowieso een stukje groter dan ik altijd gedacht heb.
Verder liep ik langs een mooi voetpaadje langs het water, waar ik tot vandaag ook alleen nog maar met de auto geweest ben. Maar dan kom je natuurlijk lang niet zo dicht bij het water.
Het bos heb ik dus niet echt gemist, de kilometers wel. Maar dat komt gerust een andere keer. Leuk om zo in je eigen buurt nieuwe dingen te ontdekken.

Advertenties

3 gedachten over “Zo ontdek je nog eens iets!

Voeg uw reactie toe

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: