Sharing Saturday #2

OrchideeEn het is al weer zaterdag! Hebben jullie een leuke koningsdag gehad? Ik wel, maar wat was het druk. De hele dag ben ik druk bezig geweest met het schminken van kinderen, het zetten van veerextensions en het maken van glittertattoos. Gelukkig was het mooi weer.
Ik heb weer een paar leuke dingen op een rijtje gezet die ik online gevonden heb.

♥ Kennen jullie de Hongerspelen? Hier kun je testen in welk district jij geleefd zou hebben als het echt zou zijn geweest. Ik kom uit District 12, net als Katniss dus.

♥ Ik las dit mooie artikel over een mindfull lifestyle. SoChicken is trouwens sowieso een aanrader.

♥ Geen katten deze keer, maar honden zijn ook erg leuk. Deze honden hebben niemand nodig om met ze te spelen. Dat kunnen ze zelf!

♥ Ik kwam deze fotoserie tegen met grappige protestborden.

♥ Ik drink niet veel frisdrank. In het meeste zit suiker, en dat is niet zo handig als je af wil vallen. En light frisdrank is vooral erg chemisch en ik geloof niet dat het goed voor je is. Zou je ook willen minderen met frisdrank maar weet je niet goed hoe? Hier kun je tips vinden.

♥ Hier wordt ik blij van: redenen om van jezelf te houden. Ben jij blij met jezelf?

Supergave bodypaints! Kijk goed, het is niet altijd wat het lijkt.

 

Advertenties

7 thoughts on “Sharing Saturday #2

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: