Sharing Saturday

OrchideeIk ga voorzichtig toch eens een rubriek proberen. Of hij elke week terug gaat komen, of bijvoorbeeld eens in de twee weken, dat weet ik nog niet, maar in Sharing Saturday deel ik met jullie leuke, grappige, ontroerende, confronterende of interessante dingen die ik online gevonden heb.

♥ Het Japanse eiland Okunoshima wordt ook wel Bunny Island genoemd. Een naam die goed te begrijpen is als je dit filmpje bekijkt. Ik had hem al eens eerder gezien, maar deze week dook hij toevallig weer op bij één van mijn Facebookvrienden. Hij blijft geweldig om te zien! Ik weet waar ik naar toe wil op vakantie!

♥ Ik heb het nog nooit aangedurfd om een groene smoothie te drinken. Ik vind het er niet uit zien en bovendien vind ik groente iets om als vast voedsel te eten, niet om te drinken. Niks ten nadele van de mensen die erbij zweren hoor. Maar gelukkig ben ik niet de enige: ze schijnen helemaal niet zo gezond te zijn als wordt gezegd. Iedereen beweert wat anders, dus of alles waar is weet ik niet. Gebruik je gezonde verstand zou ik zeggen, maar of je er nou van houdt of niet, het is in ieder geval een vermakelijk artikel om te lezen, met een gezonde dosis humor.

♥ Bij Sylvia kwam ik een leuke persoonlijkheidstest tegen. Eerst moet je een test doen om te kijken wat voor type je bent, daarna kun je de uitkomst matchen met een Disney-personage. Ik was Assepoester.

♥ Nog een filmpje, absoluut niet zo schattig als het eerste. Waarschuwing: kijk het niet als je er niet tegen kunt. Ik kon 30 seconden aan, toen heb ik hem afgezet. Ik deel hem toch, maar sla hem gerust over. Face your Food is een confronterend filmpje over het dierenleed in de voedselindustrie.

♥ Op Facebook kwam ik een link tegen naar grappige manieren om een fooienpot te maken. Klik op het plaatje om hem groter te maken, ik lag in een scheur bij sommige fooienpotten.

♥ Het origineel kon ik niet vinden, dus hier het filmpje via Facebook: een talentvolle drummer zonder drumstel, echt leuk om te zien.

♥ Nog één voor de Disney-liefhebbers. Wat zouden Disney-personages kopen als ze $ 1000,- te besteden zouden hebben?

♥ En hier kan ik me dus uren mee vermaken. Kattenplaatjes!

Fijne Paasdagen iedereen!

15 gedachtes over “Sharing Saturday

 1. Ik heb ook even de test gedaan bij Sylvia en vervolgens gekeken met welk Disney-figuur ik match. En net als jij ben ik Assepoester.

  Like

 2. Groene smoothies heb ik ook nog nooit gedronken, want ik vind groente drinken wel raar 😛 Kijk, een smoothie van sinaasappelsap en ander fruit, dat snap ik wel. Maar groente eet ik liever ook gewoon zo 🙂
  Ze heeft het wel over rauwe eieren (in het stukje over vetten). Dat lijkt me niet het meest verstandige toch i.v.m. salmonella, al ken ik wel een Japanner die altijd een rauw ei over z’n kommetje rijst heen brak. Toen ik vroeg of het lekker was, zei hij natuurlijk ja, en ik had het toen ook geprobeerd… Het was op zich wel lekker idd, maar niet iets wat ik vaker dan 1x ga doen 😛

  Ik heb de test ook gedaan, ik had Elsa van Frozen (Let it go~~~~~). Persoonlijk identificeer ik mezelf ook heel erg met Belle, ik vind beide beschrijvingen op die site wel bij me passen 🙂 Bij sommige vragen van die test had ik allebei de antwoorden wel kunnen kiezen, maar ik had geen zin om de test meerdere keren te doen 😛

  Like

  1. Ja, over rauwe eieren zijn de meningen ook verdeeld. Zou ik zelf niet aan beginnen, geef mij maar gewoon een smoothie met fruit en yoghurt. Maar vandaar, gebruik je gezonde verstand 😉
   Bij de test herkende ik me ook wel in meerdere beschrijvingen.

   Like

 3. Leuke rubriek! Ik zal straks eens gaan kijken welk disneytype ik ben, lijkt me wel leuk om te weten! Ik heb afgelopen week groene smoothies getest met zowel peterselie als met sla, beiden waren lekker maar ik hoef het echt niet elke dag hoor. Gewoon 1 of 2 keer in de week is prima maar verder dan dat hoeft het voor mij niet…

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.