Ask me anything: in gesprek met een staatshoofd

indexPatricia vroeg me met welk staatshoofd ik wel eens zou willen praten als ik de kans zou krijgen en waar we het dan over zouden hebben.
Nou heb ik me eigenlijk helemaal nooit verdiept in staatshoofden. Eerlijk, als ik vijf namen met het juiste land zou kunnen matchen dan zou het veel zijn. Eerlijk gezegd boeit het me ook niet zo.
Dus als ik de kans zou krijgen om met een willekeurig staatshoofd een gesprek aan te gaan dan zou dat denk ik gewoon onze eigen Willem Alexander zijn. Zo’n vreemd staatshoofd van een ander land, waar moet ik het dan over hebben? Ik zou het niet weten.
Als ik zou mogen kiezen dan zou ik het gewoon over doodnormale onderwerpen hebben. Gezellig, theetje erbij, koekje erbij en kletsen over onze hobby’s, het dagelijks leven en andere alledaagse onderwerpen. Misschien mag ik als ik er toch ben de dochters wel schminken, dat zou ik dan ook wel erg leuk vinden hoor. Misschien dat er nog een heel klein beetje politiek voorbij komt, ik bedoel, hoe vaak krijg je zo’n kans nou? Maar eigenlijk liever niet.
Je ziet, ik heb zo’n staatshoofd eigenlijk niks te vertellen, misschien moet iemand die er wel een nuttig gesprek van gaat maken de kans maar krijgen in mijn plaats. Maar wel een leuke vraag.

Advertenties

4 gedachten over “Ask me anything: in gesprek met een staatshoofd

Voeg uw reactie toe

 1. vind het wel een hele leuke vraag….
  Maar geloof dat ik ook niet direct zou weten, o’ja wel…
  ik zou vertellen hoe hard het werken in mijn branche is, dat we als eerste neer gaan.. geen enkele politieke of welke steun dan ook krijgen..

  Like

 2. Orginele vraag. Willem-Alexander zou denk ik een leuke gesprekspartner zijn. Ik zou ook wel een theetje willen doen met Obama. Ben benieuwd hoe hij het vindt dat de hele wereld op hem is gericht, of hij wel eens zenuwachtig is enz.

  Like

 3. Ik zou denk ik Maxima kiezen, haar vragen wat zij nu werkelijk ziet in Willem-Alexander en waarom ze haar prachtige leven heeft opgegeven voor dit koude kikkerlandje, hahahaha Waarom ze niet meer en vaker die prachtige jurken draagt zoals ze dat in haar landje dragen 😉

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: