Project 2014

Degenen die mij volgen op Twitter en Instagram hebben waarschijnlijk al wel wat foto’s voorbij zien komen. Op 1 januari ben ik begonnen met een project, #project2014. Het begon met één foto, een selfie op nieuwjaarsdag. Ik voelde me goed, er lag een heel nieuw jaar voor me en het was ontzettend mooi weer. Ik was vrolijk en voelde me stralend. Terwijl ik aan het opruimen was in huis was ik wat met mijn telefoon aan het spelen en ik maakte een paar foto’s waaronder een van mezelf.
Het idee van het project is dat ik elke dag een foto van mezelf maak. De foto’s deel ik dus op instagram. Ik moet er nog even aan wennen, ik maakte wel eens vaker foto’s van mezelf, maar delen deed ik eigenlijk nooit. Ik probeer iedere dag een andere foto te maken, anders wordt het ook zo saai. En ik hoop ook dat ik mezelf zie veranderen door het jaar heen, met de gezonde voornemens die ik heb gesteld.
Daarnaast is het natuurlijk een leuke manier om een jaar vast te leggen. Iedere dag een moment vastleggen waar je zelf bij bent, van iedere dag een herinnering.

Volgen jullie me al op Instagram?

6 gedachtes over “Project 2014

  1. Ohh dat is wel grappig elke dag een foto van jezelf te maken… Zelf vind ik het wat veel, misschien 1 keer in de week of juist maand is een beter idee (misschien een idee voor mezelf)

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.