Speuren tussen de foto’s #80

En dat is nog maar een beetje

Ik hou van foto’s. Mijn vakantie, een dagje uit, een wandeling, alles wordt op foto vastgelegd, mijn camera heb ik altijd bij me. En anders heb ik mijn telefoon nog die ik nooit thuislaat. Ik heb dan ook veel foto’s. Duizenden foto’s denk ik wel. En zo chaotisch als ik in het dagelijks leven ben, zo geordend ben ik op mijn harde schijf. Alle foto’s zitten keurig in een mapje, per ‘soort’ gesorteerd. Soms zitten er maar drie foto’s in een mapje, soms honderden.
Op de slaapkamer hebben we zo’n insteekhanger waar zo’n vierentwintig foto’s in kunnen. Nu zitten daar nog oude foto’s in, maar ik wil ze al langer vervangen voor meer recente foto’s. Foto’s die meer passen bij mijn leven zoals het nu is. Er zitten zelfs nog foto’s uit mijn middelbare schooltijd in.
Daarom had ik als doel in mijn Day Zero Project aangegeven dat ik mooie foto’s wilde uitzoeken om af te laten drukken. Dan kon ik deze hanger weer vullen met nieuwe foto’s.
Ik vind het leuk om foto’s terug te zien, maar toch zag ik behoorlijk op tegen de klus om uit al die foto’s die ik heb er een paar uit te zoeken die ik wil laten afdrukken. Het zijn er zo veel. En kiezen is nooit mijn sterkste kant geweest.
Maar het is gelukt. Ik heb een aantal foto’s uitgekozen die ik ‘in het echt’ wil hebben. Het zijn er meer dan genoeg voor de hanger, maar ik heb nog wel een aantal lijstjes die ik ook nog kan vullen. En ik ben blij dat ik het gedaan heb.
Heerlijk om een paar uurtjes foto’s te bekijken en mooie herinneringen op te halen. Weer een doel van mijn lijst.

5 gedachtes over “Speuren tussen de foto’s #80

  1. Het is inderdaad een leuke bezigheid om foto’s terug te kijken. wij hebben er ook veel en af en toe laten we er één uit vergroten en afdrukken voor in de mooie lijst in de woonkamer.

    Like

  2. Jaaa foto’s terugkijken is zo leuk. Ik heb het zelf ook, dan wil ik een artikeltje schrijven en ga ik er foto’s bij zoeken, en dan vind ik zo enorm veel andere leuke foto’s om over te schrijven!

    liefs,
    Femke

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.