Genieten op grote hoogte

Niet zo lang geleden hadden we het spontane idee om weer eens een keer er tussenuit te gaan. Een weekendje weg. We vonden een gezellig en niet al te duur hotel in Leiderdorp en afgelopen weekend was het dan zover. Vrijdag zijn we vertrokken en gisteren kwamen we terug. Het was heerlijk om even helemaal weg te zijn.
Zaterdagavond wilden we gaan ontspannen in een wellnessresort. Google was ons erg behulpzaam en al snel vonden we Wellness in the sky Leiden. Een complex op de twaalfde verdieping.
In eerste instantie ging er het een en ander mis. We konden het niet direct vinden, en na een paar telefoontjes stonden we voor een parkeergarage waar we niet in konden omdat het brandalarm afging. Maar gelukkig was het vals alarm: er was helemaal geen brand, maar er was iets kapot. We mochten via de uitgang naar binnen. Net toen we binnen stonden ging het alarm uit, de slagboom aan de uitgang dicht, en wij stonden al binnen. Zonder kaartje, want die kregen we niet.
Gelukkig werd het bij de receptie netjes opgelost. Het kaartje kwam er alsnog en zonder al te veel moeite zouden we de garage weer uit kunnen. Voor het ongemak kregen we ook nog een gratis drankje aangeboden, goede service.
Toen we eenmaal binnen waren kon het grote genieten beginnen. Op die hoogte heb je natuurlijk een geweldig uitzicht over de stad. We gaan graag naar wellnessresorts, maar dit was toch wel heel bijzonder.
Al met al ondanks de slechte start toch een heerlijke ervaring. We hebben genoten van de avond en van de rest van het weekend. We kunnen er weer even tegen.

8 gedachtes over “Genieten op grote hoogte

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.