Wát zoek je? Part 3

Helaas is dit waarschijnlijk het laatste blogje wat ik jullie kan geven met zoekwoorden. Als ik het goed begrepen heb schermt Google sinds kort de zoektermen waarmee iemand je site vind af, om te voorkomen dat bedrijven artikelen gaan publiceren op basis van de meest gezochte termen. Heel begrijpelijk, en technisch eigenlijk helemaal geen verkeerde zet. Maar jammer dat wij bloggers niet meer kunnen zien met welke vermakelijke zoektermen mensen ons vinden.

Liegen en bedriegenEen zoekterm waarmee opvallend veel zoekers op mijn blog terecht komen. Ik ben wel benieuwd waarom iemand deze zoekterm zou gebruiken. Ben je bedrogen? Zoek je signalen van leugen en bedrog? Of ben je zelf van plan om te gaan liegen en bedriegen?

Vuurwerk gif
Lijkt me een gevaarlijke combinatie, doe maar niet.

Het is eigenlijk gedaan, maar je mag nog
Wat is gedaan? Wat mag nog? Maar in ieder geval fijn dat ik nog mag, al zou ik niet weten wat.

Wie vindt feesten vreselijk hsp
Ja, feesten, dat is zóóó ontzettend hsp, dat kan echt niet meer.

“met mijn kruk”
Inclusief de aanhalingstekens. Ik ben benieuwd wat je van plan was met je kruk?

Ik ben zo gevoelig
*shakes hands*

Handtasmiep
Nee, daar herken ik mezelf absoluut niet in. Ik heb maar één handtas eigenlijk. Die zit wel vol met troep. Zo’n miep ben ik dan weer wel.

Mag een agent in mijn kofferbak kijken?
Geen idee. Hoezo, heb je iets te verbergen in je kofferbak?

Getagd en dan?
Invullen en doorgeven natuurlijk!

Niet kietelen onder de voeten
Nee, doe dat inderdaad maar niet, daar kan ik helemaal niet tegen.

Ik bezorg snailmail
Dan doe je het beter dan onze postbode. Die stopt volgens mij de helft van de post in zijn eigen brievenbus.

 

6 gedachtes over “Wát zoek je? Part 3

  1. Haha leuk!
    Dat van google wist ik niet. Ik dacht zelf dat die mensen op incognito mode (dus ontraceerbaar) dingen zochten. Maar op zich klinkt die verklaring ook wel logisch.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.