Op Whoopsie Daisy: Workout @ work

Advertentie-Whoopsie-250x250Het kantoor is vast niet de eerste plaats die in je opkomt als je aan workouts denkt. Als je een kantoorbaan hebt zit je veel achter je bureau met je ogen op de computer gericht. Niet echt actief dus, dat doet in de verste verte nog niet denken aan sport. Maar wist je dat het mogelijk is om tijdens je kantoorwerk je spieren te activeren door middel van simpele oefeningetjes? Je collega’s hoeven het niet eens te merken.

Lees verder op Whoopsie Daisy…

Advertenties

3 thoughts on “Op Whoopsie Daisy: Workout @ work

Add yours

  1. leuke tips! nu heb ik maar een kwartier pauze telkens en soms 10 minuten en kost het me al 5 minuten om buiten kantoor te komen dus dat buiten wandelen gaat helaas niet.. maar heb idd wel eens in de pauze zo de trap op en af gelopen.. puur om de beweging!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: