Op Whoopsie Daisy: Vijf geweldige tips om je weerstand te verhogen

Advertentie-Whoopsie-250x250Bijna iedereen kent het wel, tijdens de koude winterdagen lijkt je weerstand te dalen naar het nulpunt. En dat is natuurlijk erg vervelend. Het laatste waar je op zit te wachten is geveld te worden door de griep. In dit artikel vind je vijf tips om je weerstand zoveel mogelijk op peil te houden.

Lees verder op Whoopsie Daisy

Advertenties

5 gedachten over “Op Whoopsie Daisy: Vijf geweldige tips om je weerstand te verhogen

Voeg uw reactie toe

  1. Het meeste doe ik wel.. behalve genoeg slaap.. Dat krijg ik dus niet. Moet regelmatig om 4.45 mn bed uit en het lukt me dan echt niet om de avond ervoor om half 9 in bed te liggen zodat ik mn 8/9 uur slaap krijg.. Probeer t wel hoor, maar meestal is het toch een uur of 10 voordat ik slaap! En ja dan slaap je te weinig… Maar bijslapen overdag kan ook niet want ik werk gewoon haha

    Like

  2. Dat vitamine D-verhaal herken ik, want sinds ik hardloop (ook in de winter) ben ik eigenlijk nooit meer ziek. Van die logische dingen, die je toch snel vergeet.

    Krijg jij mijn mails trouwens? Ik heb nog geen reactie gehad

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: