Weer een jaartje ouder

En dan ben je opeens 26. Zes en twintig. De tweede helft van de twintig. Nu kan ik niet meer zeggen dat ik begin twintig ben. Het wordt… eind twintig. Oke, het drama is misschien wel wat overdreven, zo erg is het niet. Het voelt eigenlijk niet anders dan eergisteren.
Ondanks mijn flinke verkoudheid was het wel een gezellige dag en ben ik natuurlijk schandalig verwend.
Vorig jaar had ik alle visite al in het weekend voor mijn verjaardag gehad en hebben we op de dag zelf iets leuks gedaan. Nu hebben we dat omgedraaid. De visite is op mijn verjaardag zelf geweest, het dagje ontspannen gaat zeker nog komen.

Advertenties

10 gedachten over “Weer een jaartje ouder

Voeg uw reactie toe

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: