Herfstwandelingetje

Afgelopen vrijdag was het nog erg mooi weer. De kou viel nog mee, de zon scheen en het was droog. Ideaal weer om toch nog even het bos in te gaan voor een wandelingetje.
Het was maar een korte wandeling, ik schat ongeveer drie kilometer, maar het was wel de eerste keer sinds de Run for KiKa dat ik weer echt ben gaan wandelen zonder kruk. Ik had toen besloten dat ik beter even echt rust kon nemen tot de blessure helemaal over zou zijn, maar je moet toch ergens beginnen.
Helemaal pijnvrij was het niet, ongeveer halverwege begon ik het toch wel een beetje te voelen. Maar dat was op de achtergrond, en niet zo erg dat ik er last van had. En ook niet onbelangrijk: na het wandelen bleef het niet nazeuren maar was het gewoon over. Ik moet ook zeggen dat ik niet alleen was en dus niet op mijn eigen tempo wandelde, én dat het een min of meer onverwachtte wandeling was. Ik liep dus niet op mijn wandelschoenen maar op mijn pumps. Met hak.

8 gedachtes over “Herfstwandelingetje

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.