Run for KiKa 95 (#96)

Gisteren was het zover, de start van de Run for KiKa 95 in Ede. Met een team van collega’s zouden we in estafettevorm deze wandeltocht van 95 kilometer gaan wandelen. Een deel van ons team de eerste 47,5, een deel de tweede 47,5, en zelfs een paar mensen die de volledige afstand gingen lopen.
Ik zou de eerste helft gaan lopen, maar mijn blessure was natuurlijk nog niet over.
Toch ben ik aan de start verschenen. Wel met de insteek dat ik wel zou zien hoever ik zou komen. Ik hield er rekening mee dat ik niet de hele afstand zou gaan lopen. Ik wilde me in ieder geval niet laten ophalen, dus mijn minimale doel was de eerste rustpost.
Aan de start had ik nog het gevoel dat ik wel tot de tweede post zou kunnen komen, maar eenmaal aan het lopen viel het toch even tegen.
Ik ben gestart met mijn kruk, niet omdat ik hem al nodig had, maar juist om het zo lang mogelijk vol te kunnen houden en te voorkomen dat ik straks weer een week aan de kruk vast zou zitten.
De eerste kilometers liepen nog prima, ik had een goed tempo en nergens last van. Maar na een kilometer of vijf begon het tempo wat minder te worden. Ook leunde ik steeds meer op de kruk en steeds minder op mijn been. Ook was ik duidelijk de vertragende factor in de groep. Alles bij elkaar heeft me doen besluiten om niet door te lopen tot de tweede post, maar bij de eerste post te stoppen. Daarmee heb ik ongeveer tien kilometer gelopen. Ik ben niet ontevreden.
Na het stoppen heb ik wel de rest binnen gehaald bij de tweede stop. Daarna ben ik naar huis gegaan.
De Run for KiKa 95 heeft €131664,- opgeleverd aan sponsorgeld, waarvan ons team meer dan €10000,- heeft opgehaald. Een geweldige prestatie voor een geweldig doel. Alle sponsoren bedankt!
Wat betreft het wandelen ga ik nu even een stop nemen tot mijn blessure helemaal over is, en dan ga ik het langzaam weer opbouwen. Maar eerst rustig aan.

Nb: ik bedenk me opeens dat het meedoen aan een sportief evenement ook een van mijn doelen was in het Day Zero Project. Bij dezen #96 afgestreept dus.

6 gedachtes over “Run for KiKa 95 (#96)

  1. Wow wat een prestatie! En toch knap dat je letterlijk een pas op de plaats hebt gemaakt, door toch te stoppen bij de eerste post. Je hebt 10 km. afgelegd, dan is hartstikke knap. Je mag trots zijn op jezelf meis!

    Like

  2. Wauw 10km is super veel hoor.. Haha in mijn oogopzicht dan, ik heb nooit zoveel gelopen geloof ik.. Ja ooit 1x dacht ik 😉 Ik fiets liever!
    En ook zoveel geld op gehaald.. wauw echt top hoor! Klasse prestatie!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.