Neonostalgia

Dit is Bryannah, mijn virtuele huisdier. Bryannah is een rode draik, maar is 2.562 dagen geleden geboren als een gele acara. Toen ik genoeg ‘geld’ had heb ik een draik van haar gemaakt door haar een drankje te geven.
Je zult misschien denken, wat raaskalt die mafkees nou? En ik snap ook wel dat het een beetje gek klinkt allemaal. Hoe het zover gekomen is? Op een van de blogs die ik volg las ik over Neopets. En vrijwel meteen kwamen allerlei jeugdherinneringen naar boven: daar had ik ook nog een vergeten account. Op 1 maart 2005 is mijn account geboren, ik bestond dus vorige week precies zeven jaar. Dat ik van die zeven jaar er zeker drie niet gespeeld heb vergeten we voor het gemak maar even.
Ik herinnerde me dus opeens dat ik daar nog een account had, en besloot om weer eens te gaan kijken. Ik wist zelfs mijn wachtwoord en mijn fake geboortedatum nog. Jawel, Niamhah, mijn neo-alter-ego, is maar liefst 107 jaar oud.
Er is niet veel veranderd, het meeste ziet er nog precies hetzelfde uit als de laatste keer dat ik keek. Terugkijken was pure nostalgie. Ik had nog een winkel, een huis, en een miljoen punten op de bank, klaar om te spelen, alsof ik nooit ben weggeweest.
Ik voel me wel een beetje een bejaarde tussen al het jonge spul daar. Maar dat maakt het niet minder leuk. Als je me zoekt, ik ben sneeuwballen gooien of ijsbollen ontwijken!

3 gedachtes over “Neonostalgia

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.