Ingeschreven voor de Vierdaagse van Nijmegen

Om de een of andere reden wil ik al jaren een keer de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Het is een van die dingen die ik een keer in mijn leven gedaan wil hebben. De wens om mijn grenzen te verleggen denk ik. Om te bewijzen dat ik, ondanks de heupoperaties die ik als kind ondergaan heb, toch deze uitdaging aan kan. Ik heb overigens absoluut niets overgehouden aan die operaties hoor, ik kan net zo goed lopen als iedere ander.
Misschien blijft het bij één keer, en valt het zo tegen dat ik het nooit weer doe, en misschien bevalt het juist wel zo goed dat ik vaker wil gaan lopen. Maar nu ik sinds een jaar of vijf ook echt in de buurt van Nijmegen woon, leeft het meer dan ooit. De eerste paar jaar kwam het er niet van, maar vorig jaar heb ik me voor het eerst echt ingeschreven. Helaas werd ik uitgeloot en kon ik niet meedoen. Ik was er erg teleurgesteld onder, maar dit jaar doe ik gewoon een nieuwe poging.
Het ziet er wel hoopgevend uit: er hebben zich meer dan drieduizend deelnemers minder ingeschreven in de eerste periode dan vorig jaar. Maar je weet het natuurlijk nooit, wie weet loopt de tweede periode wel storm. Ik wacht het wel af, ik hoor in april of ik ingeloot zal zijn of niet, en wat er uit komt zal ik jullie natuurlijk laten weten.
Ik zal hoe dan ook blijven wandelen en trainen, want in augustus heb ik natuurlijk nog de Run for Kika 95.
Ik ben benieuwd of de loting dit jaar gunstiger voor mij uitpakt dan vorig jaar. Duimen jullie mee?

3 gedachtes over “Ingeschreven voor de Vierdaagse van Nijmegen

  1. Duimen dan maar! Vorig jaar deed ik voor het eerst mee, omdat mijn moeder hem graag wilde lopen maar niet alleen wilde gaan. Uiteindelijk viel zij de 2e ochtend af en heb ik hem alleen uitgelopen. Omdat zij het dit jaar opnieuw wil proberen ga ik weer mee. Ik heb erg veel last gekregen van mijn heup (nu nog steeds last van) dus we zullen zien hoe het gaat.

    Wat ik wel kan zeggen: vorig jaar was dag 4 écht óntzettend zwaar, maar zodra de vlaggen met ‘VIA GLADIOLA’ in beeld kwamen, was alle pijn verdwenen en was het alleen maar feest! En dat klinkt gek, maar het is echt waar.

    Enne, het is vooral leuk om alleen te lopen, dan kun je gezellig kletsen met allerlei vreemden, dan vliegen de kilometers voorbij!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.