Mei mini-bucketlist

April was zoals je al kon lezen best een drukke maand, en ik liep ergens ook nog een flinke verkoudheid op. Dat heeft mijn maanddoelen geen goed gedaan, maar dat is helemaal oke. Soms gebeurt het leven tussendoor. Ik heb natuurlijk wel nieuwe maanddoelen voor mei.

Foto door Polina Kovaleva op Pexels.com

Allereerst toch even een terugblik op het niet zo succesvolle april. Ik wilde verder met de lente-opruiming, en dat is in ieder geval wel gelukt. Oke, niet zoveel verder als ik eigenlijk had gewild, maar ik heb zeker wel wat gedaan.
Daarnaast wilde ik een wandeltocht van tenminste 15 kilometer lopen, en dat is helaas niet gelukt. Op de dag dat ik die gepland had voelde ik me zo intens moe en benauwd dat ik er niet aan begonnen ben, en de rest van de maand is het helaas niet meer gelukt om hem in te passen. Deze schuif ik lekker door naar de komende maand.
Tot slot wilde ik minimaal vijf dagen per week de hoepel erbij pakken. Nou, ik heb wel gehoepeld, maar zeker geen vijf dagen in de week.

Nieuwe maand, nieuwe kansen:

♥ Alsnog een wandeltocht van minimaal 15 kilometer lopen. De komende maand lijkt een stuk rustiger te worden, dus dat moet een keer lukken.

♥ Iets uit de moestuin eten. Er groeit al van alles, dus ik verwacht deze maand minimaal de eerste spinazie en rucola uit eigen tuin te kunnen eten.

♥ Mijn tijdschriften uitzoeken. Ik heb standaards vol met bladen die ik om wat voor reden dan ook bewaard heb, maar nooit meer inkijk. Tijd om die eens uit te zoeken en bijvoorbeeld de artikelen die ik wil bewaren eruit te halen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.