Januari mini-bucketlist

Januari alweer. Toch is het jaar voorbij gevlogen hoor. Ik doe al jaren niet meer aan goede voornemens, maar januari is voor mij toch altijd een maand van even ‘resetten’ na de feestmaand. Dus dat is waar mijn maanddoelen op gericht zijn.

Ik had voor december stiekem geen maanddoelen, dus er is niks om op terug te kijken. Maar hier zijn mijn doelen voor de komende maand:

♥ De focus terug naar gezond eten. Een keer patat of pizza is natuurlijk niet erg, maar alles met mate. Terug naar de basis met gezonde maaltijden en tussendoortjes. Ook in de avond.

♥ Minimaal twee keer per week naar de sportschool. Daarnaast wil ik deze maand minstens twee wandeltochten of -routes lopen.

♥ Opruimen. Die eeuwig rommelige plekjes weer eens netjes maken. Kritisch naar alle spullen kijken en weggeven of verkopen wat ik niet meer gebruik. Lekker het nieuwe jaar fris en netjes beginnen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

2 gedachtes over “Januari mini-bucketlist

  1. Goede doelen die te halen zijn!!
    Hier weer even terug naar de basis van Intermittent Fasting. En ik doe mee aan de 30 dagen yoga challenge. Tot nu toe gaat het goed en dankzij IF voel ik mij ook weer wat lichter en luchtiger.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.