Kerstshow | Tuincentrum Bij Stox Roermond

De derde kerstshow op onze route was die bij tuincentrum Bij Stox in Roermond. Vanaf de weg lijkt dit tuincentrum een stuk groter dan het daadwerkelijk is, maar de kerstshow is leuk om te bezoeken als je in de buurt bent.

Ook hier waren natuurlijk weer de nodige kerstbomen en hoekjes ingericht voor een dosis inspiratie. Ik word al blij van al die lichtjes.

En dit was de eerste waar de good old Efteling een eigen hoekje heeft gekregen. Helaas in een glazen ‘kooi’, waarschijnlijk omdat veel mensen de neiging hebben om het aan te raken. Dat geeft alleen niet de beste foto’s.

En natuurlijk was hier ook het grote kerstdorp. Deze stond gelukkig niet achter glas. Helaas hebben wij niet zó veel ruimte, en aan al die huisjes zit een mooi prijskaartje, maar anders zou ik ook graag zo’n enorm dorp opbouwen.

En nog meer inspiratie. Sleeën en bewegende ijsberen. En een krans vol lichtjes. Ik ben van plan om dit jaar zelf een kerststukje en/of krans te maken, en bij de kerstshows vind je in ieder geval genoeg ideeën.

En voor wie de kerstshows eigenlijk niet zo leuk vinden is hier… Charly!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.