6x Waarom de herfst ook best fijn is

Hoewel er nog een fijne nazomer voorspeld wordt lijkt het op dit moment toch echt herfst te worden. En eigenlijk ben ik daar nog helemaal niet aan toe, maar toch heeft de herfst ook zijn fijne kanten.

Foto door Pixabay op Pexels.com

♥ Herfstfoto’s! De herfst is wat mij betreft wel het meest fotogenieke seizoen, en ik kan niet wachten om weer mooie herfstplaatjes te schieten. Paddenstoelen, mooie verkleurende blaadjes, de herfst is prachtig!

♥ De zonsopkomst is weer op een fatsoenlijke tijd. Ik hou ervan om naar de zonsopkomst te kijken, maar in de zomer is die zó vroeg, dan lig ik nog op één oor.

♥ Herfstkleding. Ik heb zulke leuke nieuwe herfst-/winterkleding gekocht, lekkere vesten en truien. En hoewel ik het liefst lekker in mijn zomerkleding blijf lopen kan ik stiekem ook niet wachten om lekker weg te kruipen in mijn warme kleren.

♥ Warme chocomel! Ja, warme chocomel mag altijd, ook in de zomer. Maar hij is toch het lekkerst als het buiten een beetje guur en fris is.

♥ Mijn dekbed. Nog meer wegkruipen, haha. Ik heb een vierseizoenendekbed, maar in de zomer vind ik hem toch echt te warm en slaap ik alleen onder de hoes. Maar eigenlijk vind ik het heerlijk om lekker onder de deken te kunnen kruipen.

♥ De herfst is gezellig. Niet dat de andere seizoenen dat niet zijn, maar he, kaarsjes aan, het getik van de regen, met een dekentje en die chocomel op de bank, need I say more?

3 gedachtes over “6x Waarom de herfst ook best fijn is

 1. Grappig, van al je 6 voordelen van herfst, ben ik het alleen met je eens voor wat betreft de foto’s. Maar dan moet je wel net op het juiste moment op de juiste plek zijn.

  Ik ben allergisch voor de meeste warme kleren (kan alleen tegen katoen) dus daar is voor mij totaal geen lol aan. Warme chocolademelk hoef ik niet zo nodig en die ‘gezelligheid’ binnen met kaarsjes en dergelijke voel ik ook niet zo. Ik vind het juist heerlijk in de tuin, met allemaal groene planten om mij heen.

  Ik ben wel heel blij dat er in elk geval mensen zijn, die kunnen genieten van de herfst. Dat je niet denkt dat ik een sikkeneurig wijf ben ofzo 😀

  Like

 2. Ben een herfst in Canada geweest tussen de grote meren. Daar reed een speciale trein voor de US-burgers om van de herfstkleuren te genieten. Daar is het mooier omdat het er niet zo waait. Zelden heb je hier zo’n mooie herfst dat de gekleurde bladeren lang aan de bomen blijven hangen. In 2012 troffen we dat, onder m’n naam een setje foto’s van hier om de hoek.

  Daarnaast ben ik een dekenmens. Kan op die manier met dunne en dikke dekens prima afstemmen op de temperatuur.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.