Bloemencorso Vollenhove 2022

Ik groeide ermee op, maar doordat ik niet meer echt in de buurt woon, en later ook Corona, was het al jaren geleden dat ik er geweest was. Dit weekend was ik er weer bij, en ik had me niet gerealiseerd hoeveel ik het gemist had.

Elf huizenhoge, prachtige bloemenwagens, bekleed met voornamelijk dahlia’s, maar ook andere natuurlijke materialen. Afgewisseld met fanfarekorpsen trokken ze ‘s middags en ‘s avonds twee ronden bij ons langs. Ik maakte een klein fotoverslag.

Ik heb alleen foto’s van overdag, maar in de avond waren de wagens natuurlijk verlicht.

Het was weer een ouderwets gezellig feestje, volgend jaar hoop ik er toch weer bij te zijn.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.