Juni mini-bucketlist

Nog een maand en dan is het jaar alweer half voorbij, de tijd vliegt echt. In mei ging ik verrassend lekker met mijn doelen, maar ik had het dan ook niet al te moeilijk gemaakt.

Foto door Christian Krumbholz op Pexels.com

Ik wilde wandelen, en dat deed ik zeker. Nog niet ver, nog niet te vaak, maar ik wandel weer! En het is heerlijk.
Ik wilde ook naar de pedicure, en dat is ook gelukt. Zelf mocht ik niet bij mijn teennagels omdat ik niet zover mocht bukken, en eigenlijk was het best fijn om het een keer door een ander te laten doen.
Tot slot wilde ik een uitje. We zijn uit eten geweest, en we zijn daarnaast zelfs een lang weekend er tussenuit geweest.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Sporten! Ik mag weer los vanaf morgen, dus ik wil zeker gaan trainen om weer spierkracht en conditie op te bouwen. Natuurlijk via de fysiotherapie, maar ik wil ook weer lid worden van de sportschool en daar aan de slag.

♥ Suppen. Is natuurlijk ook sporten, maar deze wilde ik toch apart benoemen. Mijn wond is helemaal genezen, dus ik mag weer in het water, en dat wil ik zeker doen. Ik zal misschien niet meteen kunnen opstaan, maar ik heb ook een zitje, dus ik wil absoluut weer even het water op.

♥ Stofzuigen en dweilen. Dat klinkt als een heel stom doel, maar ik heb het zes weken niet kunnen doen. En ook al zijn het niet mijn favoriete klusjes, ik ben het gek genoeg gaan missen doordat het niet kon en mocht.

Wat zijn jouw plannen of doelen de komende maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.