Februari mini-bucketlist

En zo is de eerste maand van het jaar alweer voorbij, dat ging best snel. Tijd voor een terugblik op de doelen van januari, en natuurlijk een lijstje met verse doelen voor de komende maand.

Foto door Daria Shevtsova op Pexels.com

Eerst even terugkijken op de doelen van januari, ‘resetten’ was mijn maandthema. Ik wilde de focus terug naar gezond eten, en dat is aardig gelukt. Natuurlijk at ik ook nog wel eens iets ongezonds, maar dat moet ook kunnen.
Daarnaast wilde ik bewegen, doen wat kan zonder pijn. Dus ik heb mijn gewichtjes onder het stof vandaan getrokken en ik heb de buikspieroefeningen herontdekt. Check!
Tot slot wilde ik een begin maken met opruimen. En ook dat is helemaal gelukt. Ik begon met de rommella, en daarna ruimde ik het kastje op de badkamer op.

Tijd voor een nieuw lijstje:

♥ Beginnen in de moestuin. Ik kan niet wachten tot het echt lente wordt, maar ook in februari zijn er al wel dingen die ik kan doen. Een beetje voorzaaien, alvast wat dingen onder glas zetten aan het eind van de maand, ik heb wel zin om te beginnen. Maar eerst iets minder druilerig weer hoor.

♥ Tekenen en handletteren. Ik heb de laatste tijd het tekenen herontdekt, en voor mijn verjaardag kreeg ik een stapel schetsboeken dus ik kan even vooruit. Ik heb een paar specifieke dingen in mijn hoofd die ik wil uitwerken, en ik ‘moet’ twee kaartjes maken, daar wil ik mee aan de slag.

Korte maand, kort lijstje, ik laat het hier even bij. Wat zijn jouw plannen deze maand?

3 gedachtes over “Februari mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.