Dit was… januari ♥

Meestal vind ik januari een beetje de maandag onder de maanden, maar daar had ik dit jaar eigenlijk weinig last van. Oke, het duurde lang en het kabbelde maar wat voorbij, maar eigenlijk was het best een fijne maand.

Wat gebeurde er allemaal in januari
Nou ja, eigenlijk niet zoveel dus. Ik werkte, ik ging naar school en verder ging alles zo een beetje zijn gangetje. Maar eigenlijk vond ik dat wel fijn deze keer.
We hebben natuurlijk ontzettend genoten van Gipsy, ik las een hoop, ik deed mee aan een urban sketch challenge en ik ben ook lekker bezig geweest met de snijplotter. We wandelden lekker voor zover dat nog ging, Gipsy mag gelukkig ook nog niet zo lang. En ik vierde natuurlijk mijn vijfendertigste verjaardag.

Food!
Op eetgebied gebeurde er eigenlijk niet zoveel. Ik bakte nogal wat voor mijn verjaardag en we gingen een paar keer naar ‘ons’ pannenkoekenhuis.

Boeken
Ik las dus behoorlijk veel deze maand, maar liefst zeventien boeken. Ik las ‘Een jongen met de naam Kerstmis’ van Matt Haig, ‘Malorie’ van Josh Malerman, ‘De duistere school’ van Sandra J. Paul, ‘Siervuurwerk en sneeuwvlokken’ van Susan Muskee, ‘Max wereldkampioen’ van Koen Vergeer, ‘Vermist in Noord-Korea’, ‘De geheime kerk’ en ‘Verboden’ van Jan Vermeer, ‘Unsinkable’ van Lotte van den Noort, ‘De blauwe maansteen’ van Tonke Dragt, ‘Het winkeltje in Cockleberry Bay’, ‘Ik zie je in Cockleberry Bay’, ‘Een nieuwe kans in Cockleberry Bay’ en ‘Winter in Cockleberry Bay’ van Nicola May, ‘Blackwell’ van Kevin Valgaeren, ‘Heks’ van Susan Smit en ‘Durf te schrijven!’ van Carry Slee.

1 Second Every Day
Ook dit jaar ben ik lekker doorgegaan met het maken van een maandfilmpje:

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.