September mini-bucketlist

Augustus vloog voor de verandering een keer niet voorbij, maar op een paar dingen na heb ik wel enorm van de maand genoten. Tijd voor een terugblik op de doelenlijst.

Foto door Marta Wave op Pexels.com

In augustus wilde ik de rommella weer een keer flink opruimen, dat deed ik al vrij aan het begin van de maand en is dus gelukt. Verbazingwekkend wat je allemaal terugvindt in zo’n la eigenlijk.
Ik wilde ook meer sparen en dat is ook gelukt.
Tot slot wilde ik het lunchwandelen weer oppakken. Ik ging wel iets minder dan ik eigenlijk had gewild, maar ik ging wel, dus het weer oppakken is zeker gelukt.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ We gaan toch echt richting de herfst en de eerste paddenstoelen komen al weer boven. Ik wil dus weer lekker paddenstoelen fotograferen.

♥ En als we het dan toch over wandelen, natuur en foto’s hebben, ik wil ook nog even met de hondjes naar de bloeiende heide.

♥ Ik wil ook een verhaal insturen voor een schrijfwedstrijd die ik gevonden heb.

♥ Tot slot wil ik twee trainingen afronden op GoodHabitz. Gewoon omdat ik vind dat ik daar eigenlijk veel te weinig gebruik van maak. De trainingen duren niet lang, maar je moet er wel even voor gaan zitten.

Wat wil jij deze maand gaan doen?

2 gedachtes over “September mini-bucketlist

  1. Mooie doelen. Fotograferen wil ik sowieso vaker doen, maar de herfst is daar zeker een goed seizoen voor 🙂 Ik ben begonnen aan een thuisstudie in aromatherapie en daar wil ik meer mee doen. Ook wil ik weer regelmatig gaan bloggen nu de zomervakantie voorbij is.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.