Recept | Pita Caesar burger

Caesarsalade vind ik heerlijk, maar toen ik laatst pitabroodjes overhad en geen zin had om meer boodschappen te doen ontstond deze vegetarische Caesar burger. En hij was erg lekker, dus ik deel hem graag met jullie.

Ingrediënten voor 2 burgers
2 pitabroodjes
verse sla
2 vegan kipburgers (Aldi)
2 gekookte eitjes (kun je natuurlijk weglaten als je een vegan burger wil)
2 plakken kaas naar keuze
1 tomaat
Caesar dressing (of een andere dressing naar keuze)

Warm de pitabroodjes op volgens de instructie op de verpakking. Snijd de broodjes helemaal open. Leg de sla op de onderkant van het broodje, en doe er de dressing naar smaak overheen. Bak intussen de burgers gaar, en leg op het laatst de plakken kaas erop zodat deze mooi mee smelt. Leg de burgers met de kaas naar boven op de sla. Snijd de tomaat en de eitjes in plakjes en leg deze op de burger. Dek af met de bovenkant van het broodje, en probeer het geheel zo netjes mogelijk op te eten.

Eet smakelijk!

2 gedachtes over “Recept | Pita Caesar burger

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.