Mei mini-bucketlist

April was een fijne maand, en de maand vloog weer voorbij. Ik heb genoten van de maand, maar van mijn eigenlijke plannen is niet veel terecht gekomen.

Foto door Polina Kovaleva op Pexels.com

Ik wilde meedoen aan een schrijfwedstrijd, maar helaas verloor ik de deadline uit het oog en was de wedstrijd eerder gesloten dan ik in mijn hoofd had. Ik heb inmiddels wel een paar andere wedstrijden op het oog, dus het komt zeker nog.
Ik wilde ook weer een keer een fietstochtje maken, en ik wilde me meer met Pinterest bezig gaan houden, maar van beide is het totaal niet gekomen.

Nieuwe maand, nieuwe kansen.

♥ Een suptochtje maken. Ik ben nog niet het water op geweest, omdat het water zelf nog wel koud is en ik verwacht dat ik er wel een keer in ga vallen. Maar komende maand warmt het vast meer op, dus ik wil zeker een tochtje maken. Desnoods met het zitje, dat moet ook lukken zonder te vallen.

♥ Eten uit de moestuin. Geen doel waar ik zelf veel invloed op heb, maar het groeit goed allemaal, dus ik verwacht dat het deze maand wel moet lukken om een keer uit de moestuin te eten.

♥ Een dagje uit. Er is weer meer mogelijk, we kunnen in de middag weer ergens iets eten, dus we willen heel graag weer een keer een dagje uit. Uiteraard rekening houdend met de coronamaatregelen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

4 gedachtes over “Mei mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.