Januari mini-bucketlist

En toen was het alweer januari, de laatste dagen van december zijn echt voorbij gevlogen. Een nieuw jaar, hopelijk een beter jaar dan 2020. Aan goede voornemens doe ik niet, dus ik maakte gewoon mijn maanddoelen.

Foto door Jess Bailey Designs op Pexels.com

Allereerst natuurlijk een terugblik op december. Ik wilde kerstknutselen, maar daar is maar weinig van terecht gekomen helaas. Ik ben er simpelweg helemaal niet aan toegekomen.
Daarnaast wilden we op beddenjacht, en dat is geslaagd. We hebben zelfs al een bed gekocht, begin februari wordt hij thuis bezorgd.
En tot slot wilde ik niet aankomen. Of dat gelukt is weet ik oprecht niet, want ik weeg me altijd in de sportschool. En het is je vast niet ontgaan dat die helaas alweer dicht is. Vlak voor de sluiting ben ik natuurlijk nog geweest en toen was ik zelfs ruim 1,5 kilo afgevallen, dus ik verwacht wel dat het ‘niet aankomen’ ondanks de feestdagen is gelukt.

Tijd voor nieuwe doelen voor de komende maand.

♥ Back to basics qua eten en drinken. De feestdagen zaten vol lekker, en niet altijd even gezond, eten en ik merk dat mijn lichaam de behoefte heeft aan een soort van reset. Terug naar gezond eten en bewegen dus.

♥ Geen smartphone of laptop meer voor het slapen gaan. Ik weet dat het me goed doet om in plaats van naar een scherm te turen gewoon lekker te lezen voordat ik ga slapen. Ik deed dat de afgelopen maand regelmatig en ik wil hier graag weer echt een gewoonte van gaan maken.

♥ De tijd nemen om weer eens iets te maken.

Wat wil jij komende maand gaan doen of bereiken?

5 gedachtes over “Januari mini-bucketlist

 1. Dat zijn alvast goed en haalbare doelen voor deze maand.
  Erg he met al dat lekkere en vele eten. Ik merk het ook echt aan mijn lichaam. Even terug naar basic idd. Dus dat is waar ik mij deze maand toch echt op wil focussen. Dat, en wat meer bewegen. Want mijn rug is vastgeroest haha.

  Like

 2. Dat meer gezond eten zijn wij gisteren al mee gestart, een heerlijke simpele pan tomaten groentensoep met zelf gedraaide runder gehaktballen, en heerlijk. Liefste is zelfs 1 kilo afgevallen, voor kerst nog niet, maar nu ineens, kortom, wij hebben ons ingehouden met de kerst, zo blijkt, hahaha Logisch ook met zijn tweetjes… eigenlijk…

  Dat doel willen wij dus ook, ik zou meer moeten bewegen, gaan wandelen, neem ik mij elke dag voor maar die discipline he… ik heb er eigenlijk ook een hekel aan, rondje buurt 😉

  Verder, niet echt een doel, maar hopelijk kan ik ergens toch ook even terug naar huis, dat stond in de planning eigenlijk, maar dat hangt van de ontwikkelingen qua virus af.

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.