December mini-bucketlist

November is alweer voorbij, dus tijd voor een terugblik op de doelen en natuurlijk nieuwe doelen voor de komende maand.

Foto door Ylanite Koppens op Pexels.com

In november wilde ik NaNoWriMo halen, en dat is helemaal gelukt. Daarnaast wilde ik opruimen onder het bed, en ook daar is het helemaal leeg op het moment. Al moet ik na de kerst wel even een nieuw plekje zoeken voor de kerstspullen. En tot slot wilde ik 35 pushups doen voor vrouwenrechten. Stiekem wel op mijn knieën in plaats van op mijn tenen, want dat deed toch nog te zeer, maar ik heb het gehaald.

Voor december heb ik natuurlijk ook een paar doelen:

♥ Kerstknutselen. De kaarten zijn wel klaar, maar ik heb nog zo veel ideeën om voor de kersttijd te maken. Ik wil er zeker een paar uitwerken.

♥ Niet aankomen. Ik ben de laatste tijd weer wat aangekomen en ik merk dat ik me daar niet prettig bij voel. Nu weet ik hoe moeilijk het is om rond de feestdagen af te vallen, dus dat ga ik niet eens van mezelf vragen, maar meer kilo’s hoeft ook niet.

♥ Op beddenjacht. We willen een nieuw bed, ik hoef niet per se iets te kopen deze maand, maar ik wil op zijn minst oriënteren.

Wat wil jij deze maand doen?

3 gedachtes over “December mini-bucketlist

 1. Deze maand is het druk op het werk met Sinterklaas en Kerst. En thuis natuurlijk ook. Dus dat wordt het wel voor deze maand. 🙂
  En ik wil ook regelmatig de tijd nemen om te gaan wandelen.

  Succes met de zoektocht naar een bed!

  Like

 2. Wat ik wil doen deze maand…. overleven is wat in mij opkomt, hahahaha morgen jarig, al die verjaardagen waar ik niet bij kan zijn.. of zij niet bij mij dus.. dat.. geen kerst… brengt ergens ook wel rust, maar voor mij eigenlijk niet, mijn bio ritme wordt verstoord, hahaha

  x

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.