November mini-bucketlist

Oktober was een raar maandje, en dat is te zien aan wat ik heb gedaan deze maand. Niet zoveel eigenlijk. Tijd voor een nieuwe maand, een schone lei en hopelijk meer energie.

Foto door Maksim Goncharenok op Pexels.com

In oktober wilde ik een begin maken met mijn kerstkaartjes. Dat is helemaal gelukt. Ik heb een kerstkaart ontworpen die helemaal past bij dit jaar, zelf vind ik hem erg leuk geworden. Ik ben nog niet helemaal klaar, hij is niet voor iedereen gepast, dus ik maak ook nog andere.
Daarnaast wilde ik twee keer per week naar de sportschool en dat is niet gelukt. Niet dat ik helemaal niet geweest ben hoor, maar twee keer per week haalde ik niet. Dat kwam deels doordat er na de nieuwe maatregelen minder mensen kunnen reserveren en het dus sneller vol zit, maar natuurlijk ook een beetje door mezelf. Komende maand weer een kans.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ NaNoWriMo halen. Dit doel is ieder jaar in november hetzelfde, en natuurlijk doe ik ook dit jaar weer mee.

♥ Opruimen onder het bed. En niet alleen die doos, alles. Het bed moet eind deze maand of begin volgende maand een paar dagen aan de kant omdat het kozijn vervangen wordt. En we willen een nieuw bed, waar niks meer onder kan staan.

35 pushups halen voor vrouwenrechten

Wat wil jij deze maand doen?

4 gedachtes over “November mini-bucketlist

  1. Oeh , een bed waar niets meer onder kan staan, ja die ken ik wel… soms fijn, vaker ook niet, is mijn eravaring, hahaha

    Oh ja, de nanowriting, echt jouw ding, dus jij komt de tijd wel door! Heel veel succes met schrijven!

    Hier? Huisje, boompje, beestje, de dagen komen zoals ze komen, en momenteel nog met de skulls bezig op bestelling, dus ook nog druk genoeg. Muziek uitzoeken voor een vriend van ons, nieuwere muziek op zijn pc voor in zijn loods. 😀 En zo is er de dia/negatief/fotoscanner bij gekomen, en ook daar is al een start mee gemaakt, lees: uitgevogeld hoe die werkt 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.