Gewoon even kletsen

Tijd voor gewoon even een bijkletsblogje, omdat nou eenmaal niet alles wat ik meemaak een eigen artikel waard is.

white and purple petal flower focus photography

Foto door Anthony op Pexels.com | Hebben jullie trouwens ook zo genoten van het zonnige weer de laatste dagen? Ik heb vanmiddag voor het eerst even buiten gezeten met mijn boek. Met een jas aan weliswaar, maar het was prima uit te houden in de zon.
Zondagavond laat hadden we hier een klein drama in de straat. Normaal is onze wijk ontzettend rustig en gebeurt er bijna nooit iets, maar nu waren we getuige van een burenruzie/vechtpartij. Van de vechtpartij zelf heb ik gelukkig weinig meegekregen vanuit huis, maar één van de deelnemers is met de ambulance afgevoerd en er kwamen maar liefst drie politiewagens bij kijken. Ik hoop dat het nu klaar is, maar ergens vermoed ik dat het nog wel een keer een staartje gaat krijgen. We zullen het zien. Ik geef het niet graag toe, maar ik word hier veel te nieuwsgierig van. Wat zit hier achter?

Afbeelding Afbeelding
Deze week ben ik begonnen met een houtbrandproject wat ik al tijden in mijn hoofd had, maar waar ik eerder nooit aan toe kwam. Die zal ik natuurlijk nog laten zien als hij helemaal klaar is, maar hier is alvast een sneak peak.
Ik heb net een lekker pakket van de bakker in het dorp opgehaald via Too Good To Go, en er zit ook kwarkbrood in. Dat heb ik nooit eerder gegeten, maar ik ga het zo proberen, volgens mij is het erg lekker.

Hoe eet jij kwarkbrood?

6 gedachtes over “Gewoon even kletsen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.