Maart mini-bucketlist

Wat was de eerste dag van maart een heerlijke dag. Oke, jammer van de buien in de middag, maar vanmorgen scheen de zon volop. Ik hoorde net dat het vandaag het begin van de meteorologische lente is, hopelijk krijgen we ook snel lentetemperaturen.

close up photo of flowers during daytime

Foto door Irina Iriser op Pexels.com | Februari was snel voorbij, maar misschien komt dat ook een beetje doordat het natuurlijk de kortste maand is. Voor de doelen die ik deze maand had gesteld maakte dat in ieder geval niet uit, daar had ik meer dan genoeg tijd voor.
Ik wilde aan de slag met epoxy, en dat deed ik. Er is nog veel ruimte voor verbetering, maar het is zo leuk om te doen, zeker voor herhaling vatbaar.
Ook wilde ik een begin maken van een nog geheim project. En daar ga ik nog steeds even niks over zeggen, maar ik kan hem afvinken.
En ik wilde me een beetje verdiepen in Pinterest. Ook daar ben ik mee bezig geweest, en ik snap er nog niet alles van, maar je kunt me in ieder geval alvast volgen. Ik ben iets wijzer dan ik was, maar nog lang geen expert.

Voor de komende maand toch een paar doelen die gericht zijn op de lente hoor.

♥ De tuin opruimen en de eerste dingen zaaien in mijn kasje. Nachtvorst? Nou ja, als dat dan moet. Maar niet in mijn hoge, afgesloten kasje.

♥ Buiten hardlopen. Nu het zoveel regent loop ik veel op de loopband in de sportschool, maar als de zon schijnt kriebelt het toch echt wel om weer gewoon lekker buiten te gaan lopen.

♥ Minstens een half uur voor het slapengaan de laptop en de tv uit, en niet meer op mijn telefoon kijken.

Waar wil jij mee aan de slag de komende maand?

3 gedachtes over “Maart mini-bucketlist

  1. Mooi dat je deze maandelijkse doelen opstelt. Geef je denk ik inzicht 🙂
    Mijn doel deze maand? Zoveel mogelijk dingen doen die ik leuk vind en mijn rust pakken. Wordt een drukke maand waardoor de balans noodzakelijk is.

    Like

  2. Wat leuk dat je met epoxy aan de slag bent gegaan. Ik ken dat eerlijk gezegd alleen van de tandarts. Superfijn inderdaad dat we de lente tegemoet gaan (of er al zijn), op naar wat lenteachtig weer! Ik houd ook enorm van buiten lopen, al houd ik het bij wandelen.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.