September mini bucketlist

Ik had er gisteren eigenlijk helemaal niet bij stilgestaan dat het alweer de laatste dag van augustus was. Maar inmiddels is september toch echt begonnen, en daarmee was ook meteen het zomerse weer een beetje op geloof ik. Tijd voor een terugblik op de mini bucketlist.

beach blur clouds dawn

Foto door Pixabay op Pexels.com | Ik wilde minimaal tien keer gaan hardlopen. Ik ging negen keer, maar ik vind dat ik die tiende keer met gisteren wel heb goedgemaakt. Check!
Daarnaast wilde ik een nieuw recept uitproberen. Ook dat heb ik gedaan. Huh, maar je hebt helemaal geen recept gedeeld? Klopt, soms mislukt er ook wel eens iets. Dit nieuwe recept was niet lekker, en niet deelwaardig. Maar ik denk dat ik weet waar ik het verpest heb, dus ik probeer het binnenkort gewoon nog een keer.
Tot slot wilde ik een leuke diy bedenken en maken voor een housewarming. Dat bedenken is wel gelukt, ik heb ongeveer in mijn hoofd wat het moet gaan worden, maar het maken ben ik nog niet aan toegekomen. Gelukkig duurt de housewarming ook nog even.

Tijd voor nieuwe doelen:

♥ Mijn haakwerk weer oppakken. Volgens mij wordt het wel weer om lekker knus op de bank te zitten met een haakwerkje, en als het nog wel zomers wordt dan kan het natuurlijk ook op de loungebank.

♥ Iedere week minimaal een Fit At Home workout doen. Zolang ik het programma mag gebruiken moet ik er wel van profiteren natuurlijk.

♥ Foto’s maken op de bloeiende heide. Dat had ik eigenlijk allang een avond willen doen, maar het kwam er steeds niet van. De heide zal niet zo lang meer bloeien, dus één dezer dagen hoop ik toch dat het gaat lukken.

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.