Juni Mini-bucketlist

Mei was een mooie maand, drukker dan verwacht, maar wel op een goede manier. En zo vloog de maand weer voorbij, drie keer knipperen en het is al weer juni. Er zitten nog een paar leuke dingen aan te komen, maar eerst is het tijd voor een terugblik op de mei-doelen.

378765_188697987887615_793213595_n

Ik wilde gaan hardlopen, minimaal twee keer per week. Dat is gelukt, maar meer is het ook niet geworden.
Daarnaast wilde ik mijn gehaakte papegaai afmaken, dat is niet gelukt, mede door de niet verwachte drukte, maar ik ben wel een stuk verder dan aan het begin van de maand.
Tot slot wilde ik dagelijks springtouwen, en dat is hem ook niet geworden. Ik heb het een paar keer gedaan, maar het lukte me deze maand niet om het dagelijks vol te houden.
Tijd voor nieuwe maanddoelen.

♥ Dagelijks even hoepelen, ik vind dat zo leuk om te doen, maar ik doe het zo weinig. Tijd om daar eens verandering in te brengen.

♥ De badkamer compleet in huis halen. We gaan weer verbouwen, en sneller dan we dachten, dus deze maand willen we alles in huis hebben zodat we in juli kunnen beginnen.

Ik denk dat het met de badkamer en alle andere dingen die we gaan doen in juni wel druk genoeg is, dus ik laat het even bij deze twee voor de komende maand. En tussendoor probeer ik genoeg me-time te nemen.

Heb jij doelen voor de komende maand?

2 gedachtes over “Juni Mini-bucketlist

  1. Fietsen hier in Friesland als het weer mee zit, want de fotografie komt er dan ook bij kijken, en verder… het huis waar ik nu in verblijf opruimen en schoon maken. Door omstandigheden, man alleen he? Is dat er niet van gekomen, is ook niet iets wat je alleen kunt zegt maar, niet in dit geval.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.