Uit de brievenbus: #Echtepostiscool 7.0

Het was alweer ruim een jaar geleden, de laatste editie van #echtepostiscool. Toen de nieuwe editie aangekondigd werd twijfelde ik even of ik mee zou gaan doen, het kwam zo kort na Twitspring, en ik wist niet of ik er voldoende tijd in kon stoppen. Maar we hadden erg veel tijd voordat het pakje verzonden moest worden, dus de twijfel duurde maar kort. 

Zelf mocht ik shoppen voor Marloes. Haar blog volg ik al een tijdje, dus ik ‘kende’ haar al een beetje. En hoewel ik met ieder lootje blij was geweest is het toch niet iets makkelijker om een pakket samen te stellen voor iemand die je al een beetje kent.
Mijn eigen pakketje stond al een paar dagen op de keukentafel, en ik was al verliefd op het mooie plantenpapiertje wat er omheen zat. Ik had soortgelijk papier op Twitter voorbij zien komen, dus ik had een vermoeden van wie mijn pakketje gekomen is. Vandaag mocht hij open, en dat vermoeden bleek te kloppen: mijn pakketje kwam van Lisa.

img_4295

Ik was eigenlijk van plan om het deze ochtend uit te pakken, maar omdat ik langer wakker was dan eigenlijk de bedoeling was heb ik het vannacht al uitgepakt. Ik vond een doos vol met pakjes, en allemaal met zo’n mooi papiertje. Het was bijna zonde om uit te pakken. Maar ik was natuurlijk veel te nieuwsgierig naar de inhout, dus ik heb ze zeker uitgepakt.

img_4300

En dit kwam eruit:

  • Kruidenpotjes. Het leuke van deze is, ik heb er een paar keer mee in mijn handen gestaan omdat ik ze zo leuk vond, maar iedere keer laten staan omdat ik al zoveel potjes en bakken had. Nu heb ik ze alsnog. En heel toevallig had ik ze ook in mijn pakket voor Marloes gestopt.
  • Een blok met kartonnen vellen, erg mooi om kaarten mee te maken. Daar kan ik zeker wat mee.
  • Monstera kaarsjes, zo schattig. Ik vind de monstera een prachtige plant, en de kaarsjes krijgen zeker een mooi plekje. Ik heb er al een paar ideeën voor.
  • Een prachte zelfgemaakte boekenlegger, en heel toepasselijk. Ik lees zo vaak ‘nog één hoofdstuk’ voordat ik mijn boek weg leg, en voor ik het weet ben ik weer uren verder.
  • Karamel-zeezout chocola, mijn favoriet. Deze Fair Trade reep heb ik nog niet eerder geproefd, maar dat zit vast wel goed.
  • Een sheet mask, heerlijk. Dat is echt zoiets waar ik veel vaker de tijd voor zou moeten en willen nemen.
  • Een pakket met 17 posters, daar kan ik ook zeker leuke dingen mee doen.
  • Snoepjes voor de hondjes en de konijnen. Ik vind het altijd erg leuk als iemand ook aan de dieren denkt. De konijnen vonden de snoepjes in ieder geval lekker. De honden mogen straks nog even proeven, die hadden vanmorgen al een ander extraatje.

Al met al een erg geslaagd pakket, ik ben er heel blij mee. Heb jij ook meegedaan?

2 gedachtes over “Uit de brievenbus: #Echtepostiscool 7.0

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.