Uit de brievenbus | Pocketletterswap

De vorige keer vond ik het erg leuk om een pocketletter te maken en te ontvangen, dus ik deed nog een keer mee met een pocketletterswap. Deze keer was het thema ‘sprookjes’. Dit is wat ik maakte en wat ik zelf kreeg.

d5f5hw1w4aiyn4n

Dit is wat ik ervan maakte. Mijn ontvanger had geen voorkeur voor een specifiek sprookje, dus ik ging los met elfjes, gewoon omdat ik die zelf zo leuk vind. Op de foto is het niet duidelijk te zien, maar de grote plaatjes zijn 3D. De letters maakte ik met mijn stempelset.
Ik vond het deze keer wel lastig om goodies te vinden die bij het thema pasten, dus maakte ik een mix van andere dingen. Niet per se sprookjesachtig, maar wel heel gevarieerd.

img_4020

En deze mocht ik openmaken, erg leuk met het kikkerthema. Achteraf zag ik dat er naast de pocketletter nog iets in de envelop zat:

img_4021

Deze sprookjesachtige plaatjes pasten niet in de pockets, dus ze zaten er apart bij. Ik denk dat ik hier erg leuke kaarten van kan maken.

 

Een gedachte over “Uit de brievenbus | Pocketletterswap

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.