Hardlopen | Races to run in 2019

pexels-photo-618612.jpeg

Foto door Snapwire op Pexels.com | Vorig jaar heb ik maar één evenement gelopen, op de valreep, terwijl ik het zo leuk vind om te doen. Maar voor dit jaar heb ik er wel weer een paar op het oog. Of ik ze daadwerkelijk allemaal zal lopen weet ik nog niet, maar deze races hebben sowieso mijn interesse.

♥ The Night Run Festival in Nijmegen
Deze funrun heb ik twee keer eerder gelopen, en hij is zo leuk. De volop verlichte route, de acts onderweg, en je ziet Nijmegen natuurlijk van een heel andere kant dan bij daglicht. Hij is wel pittig, de route gaat onder andere langs het hoogste punt van Nijmegen, maar het is geen wedstrijd. Dit evenement is echt gericht op de fun. Er zijn zelfs mensen die de hele route wandelen, en dat mag ook, er is geen tijdslimiet.

♥ Marikenloop in Nijmegen
De Marikenloop is een evenement speciaal voor vrouwen, en hij staat al sinds ik ben begonnen met hardlopen op mijn lijstje, maar het is er nog niet van gekomen. Er is steeds weer iets waardoor het niet uitkomt, maar misschien doe ik dit jaar wel mee.

♥ Run for Kika in Utrecht
Voor de Run for Kika heb ik me al daadwerkelijk ingeschreven, dus tenzij er gekke blessures of andere onverwachte omstandigheden op mijn pad komen ga ik deze sowieso lopen. Je kunt me sponsoren!

♥ Vivelli Challenge Run in Cuijk
Deze was twee jaar geleden zo leuk! Het is een obstacle run, maar veel kleinschaliger én voordeliger dan de bekende grote evenementen. Twee jaar geleden heb ik meegedaan, en dit jaar hoop ik nog een keer mee te doen. Het is wel zwaar, maar erg leuk en het geeft zo’n goed gevoel om een obstakel te overwinnen.

♥ De Zevenheuvelennacht in Nijmegen
Net als de Marikenloop is dit een evenement waar ik al een paar jaar aan mee probeer te doen, maar steeds komt er weer iets tussen. De langste run uit dit rijtje, deze is zeven kilometer, maar hij is ook pas in november. Zoals de naam al zegt, ook in het donker, en pittig door de heuvels. Ik ken de Zevenheuvelenweg, al heb ik er nog nooit hard gelopen, hij is wandelend al best zwaar. Ik hoop dat ik dit jaar een keer mee kan doen.

♥ De Santarun in Wijchen
Het enige evenement wat ik vorig jaar gelopen heb. Dat was ook de eerste keer dat deze run georganiseerd werd, maar ik hoop dat hij er dit jaar weer is, dan doe ik zeker nog een keer mee. Al die rennende kerstmannen en -vrouwen, de verlichting langs de route, en de gezellige sfeer, deze was absoluut voor herhaling vatbaar.

5 gedachtes over “Hardlopen | Races to run in 2019

  1. Die The Night Run was afgelopen jaar ook in Maastricht. Heb ‘m helaas niet kunne lopen vanwege een blessure. maar wel een paar weken eerder een andere nightrun gelopen. Zo ontzettend leuk! ik hoop op een herhaling van die nightrun!!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.