Januari Mini-bucketlist

januariGelukkig nieuwjaar! Gisteren zijn we het nieuwe jaar goed begonnen in de sauna, dus de doelenlijst voor januari is vandaag een dagje later dan normaal. December was een drukke, maar gezellige maand en de tijd is voorbij gevlogen. En zo is er al weer een jaar voorbij.

In december ging het niet zo best met de doelen. We hadden ons lelijk verkeken op de tijd die we over zouden hebben buiten het Feest van Licht. Ik wilde tien keer naar de sportschool, want ik had verwacht dat ik daar van tevoren of na afloop wel tijd voor zou kunnen vinden. Maar helaas, dat bleek toch een vergissing. Ik ben wel een paar keer geweest, maar tien keer heb ik niet kunnen halen.
Ik wilde ook een kerststukje maken. Er staat wel een kerststukje op tafel, maar ik heb hem niet zelf gemaakt.
Tot slot wilde ik kerstkaarten schrijven voor eenzame ouderen. Dat doel heb ik wel behaald, er is een mooie goedgevulde envelop naar het Ouderenfonds gegaan.

Voor januari heb ik natuurlijk nieuwe doelen:

♥ Tien keer naar de sportschool. Die neem ik gewoon mee vanuit december. Januari zal een stuk rustiger zijn, dus die tijd moet geen probleem meer zijn, en ik heb er echt zin in om het weer fanatiek op te pakken.

♥ Mediteren weer eens oppakken. Nog zoiets wat er al tijden bij in schiet. Ik weet hoe goed het me doet en hoe fijn het is, maar ik neem er de tijd niet voor. Nu het toch rustiger gaat worden is het hoog tijd om daar weer iets mee te doen.

♥ Mijn haakprojectje afmaken. Ik ben voor het eerst aan het haken geslagen, maar ik vind het nog lastig hoor. Ik hoop deze maand mijn eerste haaksel af te kunnen maken.

Wat zijn jouw plannen voor de nieuwe maand?

5 gedachtes over “Januari Mini-bucketlist

  1. Mooie plannen en doelen die realistisch zijn.
    Zelf heb ik ook mijn sportdoelen weer wat opgeschroefd. Ik hoop deze dmv mn fitbit te kunnen halen. Lekker veel wandelen en actief bezig zijn voor mij dus 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.